• Bina

    samlingsplats för oss uj-fans!

    Icca... jag har frågat den försäljare jag köpte min vagn hos om detta var möjligt att göra. De kollade upp det åt mig och det rekommenderas inte att man gör "åverkan" av det slaget och de kunde inte hjälpa till med det.

  • Bina

    Icca... det där har jag råkat ut för på två klädslar jag har haft *trist*

    Faster M... I mitt tycke skall du göra ett byte om du känner dig nöjd NU av det, du får mer prylar men det du skall fundera över är om du kommer vara nöjd och glad över ditt val när det väl blir syskon, eller om du vill ha nytt då.

  • Bina

    Faster M... vad är det för färg på den du har på G? och vad har du i dag?

  • Bina

    Så kom då tidningen Mama i brevlådan idag... där de under "mamakoll" dissar UJ "den är inte bara dyr, den har också visat sig vara farlig". De hänvisar till en site www.barntotal.se där man säger att flera barn har skadat sig.

    Är det någon här som råkat illa ut eller känner någon? Min väninnas handtag gick sönder men då utan barn och således hände ingen olycka. Jag själv har kört 9 månader med två-prickshandtaget innan bytet och det utan att det hände något.

  • Bina

    MiaAhl... intressant fråga! Jag har en reklammation på gång och då är det väldigt intressant att veta om att det kommer nya tyger snart :)

  • Bina

    Hej tjejer, jag hann inte hänga här och följa upp igår... jag håller helt med MiaAhl!!

    Det har varit problem med Teutonia i begynnelsen, EL, Bugaboos hjul, Cyclone...

    Tyvärr måste jag erkänna att JAG kände mig som ett puckat päron en kort period över att jag gick med UJ "den farliga" men det blåste snabbt över =D

  • Bina

    MiaAhl... det är ju ett superbra pris

    Emmizgullet... nä vad trist! Jag som trånat efter en ny dyna med just frotté eftersom förra årets helt i fleece blir så varm.

Svar på tråden samlingsplats för oss uj-fans!