• nusse1

    att leva med obotlig cancer

    Uch vad tragiskt!! Har läst på hemsidan å skrivit i gästboken. Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon blir frisk igen. Hur går det för henne? Läste om någon ny metod hon skulle pröva som lät lite hoppfull, fungerar den? Skickar massa styrkekramar!!!!

  • nusse1

    Skänker en tanke till Cissi å önskar såå att hon skall bli frisk!!! Kramar om!

  • nusse1

    Läste i gästboken att alla önskar Cissi lycka till imorgon. Vad är det som händer då? Nåt bra hoppas jag så hon snart kan må bättre, mitt hjärta blöder för Cissi!! Styrkekram!!

  • nusse1

    Cissi måste bli bra!! Om man kan ändra på ödet... (vad man nu skall kalla det) med tankar så borde Cissi bli frisk för det är ju massor av människor som tänker på henne!!! har berättat för alla jag känner om henne och alla tänker på henne och önskar henne lycka till med proffessorn. Måtte han kunna ta bort den jä*la cancern!!!! Jag håller tummarna!! KRAMAR!!!!!!!

  • nusse1

    10 % e bättre än 0!!!!!Kämpa på Cissi!! Jag tänker på dig varje dag och jag tror din livsgnista är så stark att du klarar upp det här. Kramar!!!!

    TS Måste säga att du är fantastisk!! Vilken vän du är, sånna som du skulle det finnas fler av!! Kram till dig!!

  • nusse1

    Cissi jag ger dig en stoooor kram och hoppas så att du blir bra nu. Du e stark! Kämpa!! Kramar Therese med vänner å familj!

  • nusse1

    NEEEEEEEJ!!!!!! Jag gråter!! Jag var inte beredd på detta. Men jag har väl ingen rätt att sitta här och böla när hennes familj och vänner måste lida något oerhört. Jag har inte ord för hur ledssen jag är. Finns inget mer läkarna kan göra nu då eller
    KRAMAR!!!

  • nusse1

    Grejen är att Cissi hade säkert blivit en av dom 10 % som överlever om allt gått som det skulle. Hon verkar ha en oerhörd livsgnista och en sån stor styrka inom sig. Jag försöker tänka mig in i hur det känns för henne men kan inte, jag kan inte förstå hur det måste kännas i hjärtat när läkarna med allvarlig min säger att det inte går att operera. Lilla gumman Cissi jag tänker på dig och hoppas du har kraft att fortsätta vara stark trots det hemska besked du fick i går

    TS Jag tänker på dig och beundrar dig!!!

    Kramar

  • nusse1

    Åh herregud. Jag har inga ord såg bilden på Cissi, stackars lilla Cissi. Jag hatar denna jävla sjukdom som tar så mångas liv. Min killes faster drabbades av ryggmärgscancer och lämnade efter sig 2 små barn (som nu är stora) Det är så fruktansvärt att jag vill stortjuta!!!!! TS jag försöker sätta mig in i hur det känns men jag kan bara ana hur fruktansvärt maktlös du måste känna dig när din bästa vän har sån dödsångest. Det är inte mänskligt att behöva genomgå det som Cissi och alla med henne gör just i denna stund!!!

  • nusse1

    Håller tummarna!! Jag tror Cissi klarar det! Så stark som hon verkar vara!!! Man kan påverka mycket med tankar!! Kom igen nu!! Kämpa på Cissi!! Massa Kramar!!

  • nusse1

    Åh NEEEEEEEEJ! Vad förjävligt (förlåt) Jag har hoppats så att hon skulle klara sig. Tårarna sprutar Jag hoppas hon slipper lida. Lilla gumman, å stackars Stefan å barnen.

  • nusse1

    Har kollat på bildern nu. Jag bara gråter, vilket äcklig hemsk sjukdom cancer är Det är ofattbart att sånt skall behöva drabba människor!!

  • nusse1

    Kära Cissi! Jag hoppas du får vila i frid trots att du rycktes bort från denna jord på tok för tidigt. Tårarna rinner och jag tänker på hur orättvist livet är! Det enda possitiva med detta är ju att du slipper dina plågor mera. Vila i frid nu Cissi. Du finns i mina tankar. Många många sorgsna kramar Therese m familj och vänner.

Svar på tråden att leva med obotlig cancer