• Mys mamma

    Barn födda september 2003 - DEL 3

    Hejsan alla...
    My sover från 7 på kvällen till 7 på morgonen. Plus en timme vid lunch. Hon har gått på dagis i snart 1 1/2 månad och det går hur bra som helst. Hon stormtrivs.
    My säger inte så mycket (mest: dä, mamma, pappa och peh (storebror Jespher)), men hon springer runt destomer, så det resonemanget stämmer även här.

  • Mys mamma

    My har lärt sig dricka med sugrör. Hon såg överlycklig ut när HON kunde göra likadant som storebror.
    Och så till en fråga: Är det någon mer som får lägga ner alla stolar hemma pga att de klättrar upp på dom annars?
    My bara skrattar när man säger åt henne och ställer ner henne på golvet igen. Två sekunder senare är hon där igen. Jag håller på att bli galen på hennes busigheter snart

  • Mys mamma

    Njae... ibland så hittar skeden till munnen, men oftast går det bäst med händerna.

  • Mys mamma

    Idag hittade jag den äntligen: en luciakrona i tyg Så nu kan lilltjejen vara lucia på dagis ändå. Höll nästan på att ge upp hoppet. Ska bli kul å se om hon vill ha den på sig, men det går nog bra när storebror är i närheten
    Annars så händer det inte så mycket just nu.
    Igår när vi kom ut i snön ville My först inte vara ute. Hon tyckte nog det var lite otäckt när allt var klätt i vitt. Men på dagis sa de att det hade gått bra att vara ute fast hon är väldigt försiktig. Imorgon ska vi iväg och köpa pulka, får se om det blir roligare ute då.

    Är det fler som har kommit underfund med att dricka ur sugrör? My tycker att det är jättekul. Även att dricka ur glas, fast då glömmer hon bort sig och flyttar glaset från munnen innan hon druckit klart Så d blir lite blött... men å andra sidan så måste hon ju lära sig

  • Mys mamma

    Vi köpte tumvantar på Åhlens. Det finns storlek 1 år, 2 år osv...

    My älskar att få på sig vinterkläderna. Man märker när hon vill gå ut för då tar hon på sig mössan, visserligen på tvären, och en sko... sedan sätter hon sig på dörrmattan och väntar. Tar det för lång tid går hon modevisning i lägenheten.
    Men snön är fortfarande lite otäck... så den biten håller vi på att jobba på.

  • Mys mamma

    Imorgon är det dax för 15 månaders kontroll. Ska bli kul å se hur lång tjejen är. Har lite problem med att hitta passande längd på byxor just nu.

  • Mys mamma

    Hejsan alla...
    Julen gick hur bra som helst. My blev alldeles tokig när hon såg alla paketen. Visste inte riktigt vilket som skulle slitas upp först =-) Tomten tittade hon lite undrande på för hon kände nog igen morfars röst bakom skägget och alla konstiga kläder.
    Nyår gick oxå bra. Hade hörselskydden på medans fyrverkerierna fyrades av. My tittade bara litegrann, hon var väl för trött kan jag tänka mig.

Svar på tråden Barn födda september 2003 - DEL 3