• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    ska gå o fota om amira nästa vecka i vällingby när stjärnstudio är där.. de är på coop bromma nu men dit hinner jag inte.. vill ha kort som är "up to date" på henne ju.. för dagiskorten kommer ju aldrig.. har fått ett litet av dagispersonalen för DE har minsann fått så jag har sett gruppfotot o allt o hur korten på henne blev men jag vill ha alla nångång ju.. ville ge syrran o allt.. men fan så tid d tar så jag tar nya på henne.

  • mossan

    dagis har redan ringt till fotografen o det har blivit mkt fel.. de har strulat som fan m korten ju.. baran nån enstaka som har fått korten.. de kommer aldrig anlita den här firman igen "skolfoto" hette dem.. förr året hade dem fotat o sen hade de inte haft film i kameran så d hade inte blivit nåt o allt fick tas om..

    nu åter till packning.. nu e vi inne på kläder.. alla amiras e packade iaf.. snart ska vinden röjas också.. bara man får nån ordning på allt så blir d lättare allt eftersom ju..

  • mossan

    Jag ska ALDRIG mer flytta igen.. fan vad jag har flyttat runt det här halvåret.. först d skyddade boendet o sen det andra boendet.. lgh i stan.. o så tillbaka igen till lgh här o nu till nästa.. men där blir vi kvar lääääääääääääääääänge iaf.

    Det är så fruktansvärt drygt o packa allt ju.. o sen packa upp igen.. utan mamma skulle jag aldrig få nån ordning.

  • mossan

    har röjt på vinden nu o i skrubbe´n här inne.. fan vad mkt skit vi slängt bort sånt som min kära maken släpade hem o tyckte att det här e jättebra o det här ska vi ha.. o så har jag varit logisk o tänkt att vissa saker kommer jag aldrig att använda iaf så jag skickade dem också.. om grannarna sett oss så kanske de tror vi har missuppfattat d här m flyttning.. o istället slänger allt.

    känns sååååååå skönt o ha fått slängt massa skitsaker o äckliga gamla saker som bara legat o tagit plats.. men d e mkt kvar att göra ändå.. skulle eg ha gått til BUP m amira idag    15:30 men jag måste boka om.. jag hinner inte helt enkelt. bättre o ta d nästa vecka.

  • mossan

    fan.. nu svarar hon ju inte... vad irreterande.. jaja.. får försöka igen.. ska käka lite risgryngsgröt nu som lunch..

    ikväll ska vi äta tortillas.. im blir d väl pizza lr nå antar jag för nån matlagning lär inte hinnas med mitt i flytten o uppackningen.

  • mossan

    Kanelbullar har vi ätit redan ja..    var på konsum o de hade helt nybakade kanelbullar o de doftade sååå underbart att jag var tvungen o köpa några..

  • mossan

    välling.. ja d var tider det.. amira vägarar dricka välling hon tar inte flaskan ens gång.. så vi har gett upp för länge sen med den.. hon bara la av helt enkelt en vacker dag o ville inte ha.. det är trist ibland man vet inte riktigt VAD man ska ge då..

    tyckte d var lite sorgset att hon slutade men men.. hon har rätt o bestämma d själv ju..

    har nån av era pluttar gett upp vällingen än?? lr är amira ensam???

  • mossan

    Hilla--->funderade precis på var du höll hus nuförtiden.. e själv mitt uppe i flytten.. vi flyttar ju im till vår nya lgh.

    det är lite grejer som ska åtgärdas där men det tar vi såsmåningom.. nu ska d blir skönt o komma på plats bara först..

    drömde om dig en natt.. att du fick barn.. det var en flicka.. o du hade hela tiden lurat oss här med hur långt gången du var för i själva verket var d dags redan nu o bebis kom.

    så nu tror jag att du får en tjej verkligen

    kram

  • mossan

    Aros---< lr hur.. vad lämpligt att d finns en pizzeria precis runt knuten nästan då..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!