• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Hilla---> ja säkert.. ska bli kul o se.. söt lär den ju var oavsett..

  • mossan

    Aros--> naaawww lillpluttisen... vad skönt att han somnade om då.

  • mossan

    Jag ska få omgjort i köket o vardagsrummet och i mitt sovrum nu snart i nya lgh.. sen ska jag för egna pengar tapetsera om hallen o amiras rum.. men amiras rum e helt ok.. d får vänta till sist. mitt sovrum har en äckligt grön färg som riktigt lyser.. nå ljusturkosgrön som tandkräm ungefär..   USCH.

    O ny spis ska jag ju få för bara en liiiiiiiten hyreshöjning.

    Nä  om jag ska ta o  lyfta på röven o gå o hämta hem amira till allt kaos här hemma.. sen back to pack..  hihi nu rimmade jag. Fan e sååååååååååååå trött orkar inte lyfta ett finger till snart o ändå såååååå mkt kvar o packa..  

    Kan inte amira gå hem själv från dagis.. det är ju såååååååååååååååååååååå långt dit just nu..   

  • mossan

    ica-- ja vilket pucko till käring.. hon kan ju inte veta ett dugg om 2 åringar. men d e klart man tar åt sig ändå o blir ledsen o arg.

  • mossan

    såååååååååå typiskt mig.. de som skulle hjälpa mig med flytten imorgon hörde av sig o sa att lastbilen blivit krockad och var på verkstad nu och de kan inte hjälpa mig o flytta 

    Vet inte alls vad vi ska göra.. vi har ju packat allt redan o ställt in oss på flytt idag.. o så skiter d sig såhär.

  • mossan

    surar som fan... o all ork o lust att packa försvann.. står här helt handlingsförlamad nästan vet inte vad fan jag ska göra nu ju... har ju verkligen planerat allt för flytt IMORGON.. o allt nästan e nedpackat o vi har liksom för o klara oss för kvällen med saker bara.. d här får inte hända.. ska ju ha kalas på lördag ocskå kan inte ha kalas bland flyttkartonger här hemma ju.. nä kalaset ska ju hållas i nya lgh.

  • mossan

    Det ordnar sig fast d kommer kosta.. jag "hyr" två man istället från samma firma d e inte nån flyttfirma men de kan ställa upp o hjälpa till m flytt ibland. Iaf så kommer två man därifrån o så får jag hyra bil själv. Det blir runt 12:30 flyttlasset börjar lastas.. så vi har lite tid imorgon på fm o packa det sista.. skönt.

    Nu sover amira.. mamma håller på o förbereder tortillas.. jag ska gå o panta burkar på konsum o sen ska jag montera isär spjälisen som står på vinden.. ska lämna den m bokhyllan här så får svågern ta den med sig när han hämtar bokhyllan som han hade så bråttom o lämna tillbaka till den här familjevännen som lånat oss den.

    Har inte köpt nån bokhylla till vardagsrummet än, ska gå o göra det från kungens kurva istället till veckan.

    Hoppas pappa ger amira lite pengar när hon fyller år, då kan de vara som en betalning av hennes bokhylla o jag har mer pengar att köpa min bokhylla för

    Satan hur d ser ut här... badar runt bland kartonger o påsar o väskor..

    nä nu ska jag ge mig av mot konsum.. annars får jag väl ingen mat sen

  • mossan

    kikar in för o säga godnatt.

    loggar ut nu o sen imorgon har jag inte längre internet här hemma utan i nya lgh.. ses väl till helgen igen.

    då från vår nya lgh..

    så.. godnatt o sovgott.. d kommer nog jag o göra.. e såååååååååå hiskeligt trött ju.. vi har lagt av för kvällen här o fortsätter tidigt imorgon.

  • mossan

    hej hej.. kikar in snabbt o säger hej. har inget internet hemma än.. uttaget e för gammalt så de ska komma im o byta det.

    har iaf flyttat nu o amira har fyllt år.. o hon har haft vattkoppor.. de ringde från dagis samma dag som jag skulle flytta att hon vaknat efter vilan o var prickig.

    har abstinens efter fl o saknar er.. men im syns vi igen.

    kram

  • mossan

    hej tjejer.. tydligen så funkar mitt internet igen.. tack o lov.. men de ska iaf komma o fixa nytt uttag imorgon.

    Idag har vi gått en sväng till centrum annar bara varit hemma, ja jag var iväg till läkaren imorse o nu e jag 50% sjukskriven.

    Igår var vi ut en sväng till parken här o tittade på djuren o amira cyklade på sin nya trehjuling som jag efter mkt om o men fick ihop.

    Flytten var skitstressig o jobbig särskilt då jag visste att amira var på dagis o var sjuk.. de trodde t.o.m hon hade ögoninflammation men d var bara en koppa som satt sig precis under ögat o gjorde ögat irreterat.

    Inatt sov amira hela natten i sitt eget rum.. jag vaknade mitt i natten o vart orolig då hon inte kommit som hon brukar.. gick på toa ifall att hon skulle komma sen för då får jag inte gå ifrån gick o kollade på henne.. hon sov som en stock o jag bredde på henne o gick o lade mig i min säng på mitt rum igen men kunde inte somna på nästan en timme.

    vid 6:30 hörde jag henne komma.. pigg o glad.

    hoppas d forstätter lika bra.

    ska nu roa amira lite.. vi ses ikväll när hon somnat..

    skrattar ihjäl mig här när amira står o dansar..  hon riktigt shakar rumpan.. hon har otrolig taktkänsla.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!