• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • Ylle

    känns alltid lite som att jag blivit påkommen med att vara otrogen när stabben varit och snokat i tråden. me no like. ändå var det jag som bad han skriva om när vi antas vara på mässan och att man kan få ett yllenummer.

    *däckar*

  • vanna k

    Farmor ska vara barnvakt imorgon men Fjosak är febrig...så fan vet hur det blir. Hon brukar hålla sig på avstånd från barnbakterier.

    Natti natti igen.

  • Wyrm

    Jag ska också sova nu.

    Ylle: Du gick inte förbi Coop på vägen till krogen? Eller på hemvägen?

    Natti, gals.

  • isolita

    Fan.
    Mangan är på fest med sina nya klasskompisar. Fortfarande.
    Han har inte svarat på mobilen på hela natten. Och jag VET att det är för att han aldrig hör den. Varje gång den ringer här hemma så får jag säga till honom, typ "din mobil ringer", "öh oj jag funderade just på vad det var som lät".
    Men ändå.
    Jag HATAR när han inte hör av sig när han är ute så här sent. Jag väntar hela tiden på att det ska knacka på 2 poliser med en beklagande min. LIgger och fantiserar ut värsta framtidsscenarierna... En stackars ung änka med 2 små barn... Vad ska jag säga till FJunis bla bla bla.
    Faan.
    Att det ska va så svårt för idioten att fatta att man inte blir störd av att han ringer hem och väcker en EN gång för att säga att man är sen. Istället för att man vaknar hela tiden och är orolig och undrar om han lever. Vet inte hur många gånger jag blivit galen på den här grejen på ... ja snart 10 år.

    Så nu känns det lite bättre. Man kan ju inte direkt ringa nån och beklaga sig mitt i natten

  • isolita

    Fortfarnade ingen karljävel.
    Har kommit till stadiet att jag inte vill svära över honom ifall han är död...

    Ser fram emot en härlig dag, ensam med båda barnen, trött som en gris eftersom jag inte sovit på hela natten... Faaaaaaaaaaaan!!!

  • TantG

    Isolita  du har mina djupaste sympatier.  J var en kvart sen från jobbet i natt. Jag hade redan blivit ensamstående och var arg som ett bi på honom.

    En glädjande nyhet är att L INTE vaknade 4.40 som hon brukar på helgen.  5.50 ÄR godkännt när det gäller den lilla terroristen. Nu ligger hon i soffan och jublar åt det där djurprogrammet med Lili.

    Surar dock fortfarande över att svärmor INTE tog trollet....


    *våga vägra smileys*
  • isolita

    *gråter*
    Fortfarande ingen kille hemma...

    Inget svar på mobilen. Vart fan är han?

    Han skulle på fest med klasskompisarna, på baren som ligger på skolan. Jag vet att han är världsmästare på att somna överallt men där kan han ju inte ha somnat... Och krogarna här stängt nu sen över en timme så han måste höra telefonen nu. Han kan inte vara kvar inne nånstans lixom.

    *lutar mig mot Tants axel och yyyylar*

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!