• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • TantG

    Jag går och lägger mig nu.  Svullna fötter som behöver högläge.  Så onda.  Ses!


    *våga vägra smileys*
  • Ylle

    wyrm: det blir nog coop imorgon.

    vanna: hur går det med sjuka barnet? vi drar om 5 minuter, så du får höra av dig på min mobbe och berätta om ni kommer eller inte. vore kul att träffa dig.

    *mår förvånansvärt bra idag*

  • TantG

    *ylle har bara inte hunnit bli bakis än*


    *våga vägra smileys*
  • Skakis

    Boa....? Tja, det skulle kunna vara det


    Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken
  • mossan

    halloj.. vi har varit ute på en prommis till lekparken o sen en sväng förbi hos jess o våldgästat dem.. amira ville inte gå hem därifrån o när hon väl gick med på o gå skulle hon ha m sig soffans dockvagn..

    Det är kallt ute idag.

    Surar på mamma som inte kan inse att det billigaste är att ta bilen hit..  har t.o.m sagt att jag kan hämta upp henne i märsta då o sen köra därifrån men hon ska envisas m o ta tåg.. hon säger att hon kan stå för o hyra bil.. kostar ju 300kr/dygn.. kan ju vara ok om det gäller ETT dygn.. men jag behöver ju ha bil flera av dagarna så jag kan åka till ikea o handla lite o storhandla... vägrar att bära massa grejer på både t-banor o bussar..

    mamma säger att hon tycker d vore bäst om jag anlitade en flyttfirma.. de som hjälpte mig sist.. de e sååååååå sega.. troligen för att de har betalt per timme.. o e d rätt läge o  säga det NU!! inte hinner jag boka in dem tills mån lr tis när d e lördag idag.

  • mossan

    blöjbyte o sen lunchdags för oss som var vakna tidigt o sen sova.. det bär ju av till lekplatsen på e.m o då beghöver hon ork.. o jag med..

  • jesslin

    God förmiddag. Ja, Amira var på väg att ta med sig Sofia leksakssulky ja. Vi ska till ett lekställe i em så. Ska kanske inte säga att jag fick väcka Sofia i morse lite innan 8.30 vaknade hon äntligen. Men det häner ju att hon bara sover till 7, och häromdagen var det något knas och då vaknade hon runt 6.30. Nu tog hon av sig tröjan helt själv. Men glad att hon sover bra, hoppas inte vintertiden knäppar till det bara.


    Sofia fröken busan nummer ett
  • Hilti

    God dag

    Iso, bra at du fikk kontakt med mannen. Skittråkigt med fyllcell dock, men polisen er ett bra alternativ når man blir så redd for hva som kan ha skedd.

    Her er det städning som gäller, og en stor städning av garaget. Bilen behöver plats der


    Allting har en ende, pölsa den har to
  • mossan

    här ska snart sovas..   d har kört i hop sig m biljettbokningen bara.. har betalat två gånger för en biljett som inte blivit bokad hos sj. Vill ha mina pengar tillbaka jag ju... betalar fan inte o sen inte får nåt.. dessa jvla telefonköer.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!