• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • Mamajang

    tror jag har förstått d nu ändå.. jag har funderat på o göra fettsugning.. vill ha bort magen.. idag frågade en mamma på dagis som själv var gravid om jag var gravid inget kul o höra ju.. d e under naveln som d e värst så att säga o tänkte att jag skulle hjälpa naturen på vägen o sen träna som attans efteråt.

  • Hilti

    Grattis Agaton og Jesslin!!! + Ebbis til det nya jobbet

    *Kramar Braxan og HillaPilla*

    Brax, du gnäller inte för mycket Alle behöver nån å prata av seg med

    Hilla, jeg blev aldri mätt efter Max SF mått stannade på 28 i v 29, derefter gick det snabbt nedåt med måttet. Nå er jo du i v 33 (?), så det låter kanske litet med 28, men jeg tror din BM vet hur hun skal agera.


    Allting har en ende, pölsa den har to
  • Hilla

    Hilti, vad berodde det på? Att måttet stannade? E det därför Maxen föddes för tidigt?

  • Gonzo

    Hej!

    Inget mer kräks! *ta i trä, peppar peppar*

    Em har varit som vanligt. Men jag vågar inte säga att faran är över. Men det verkade som om det var maten.

    Aros--> Odlad fisk... ägg... hujhuj. Jag vet att Robin är allergisk men har inte gjort någon utredning än. Jag måste ringa barnläkarmot imorgon för tid. Det lite läbbiga är att han reagerat på pinjenötter och kardemumma (vid olika tillfällen), då har han fått tavegyl eftersom vi haft det hemma. Min syster sa till mig att jag måste skriva ner vad han äter och hur han reagerar... äpple, tomat är det till att börja med...

    Vanna--> Visst är det så att du inte ens vill ha en spriral?!

    Hilla--> *kramkram* Som någon annan sa, bm borde inte ha skickat iväg dig om det vore farligt. Men är du orolig kontakta förlossningen! Eller ring din bm imorgon och säg att du är orolig! Stå på dig! DU SKA MÅ BRA!

  • vanna k

    Stor och varm kram till Braxton. Det går över, vännen...jag mådde också kaos i början. Men se till att du slipper vara ensam och att du inte har har några krav på dig just nu.

    *tackar Oz för bitchslapen och Gonzo för tankeställaren *

  • Hilti

    Nå skal jeg fråga om råd, eller hva jeg skal kalla det.

    Max har som sagt börjat dagis. Han er ledsen varje morgen når vi lämnar og paniken ljuser i ögonen. I dag när vi hämtate såg ungen helt desperat ut og klamrade seg fast i meg og Tim. Sa säkert 50 gånger til tanten "det e mamma, det e pappa". Da vi skulle ta på kläder sa han "nej, gå ut nå!". Det känns som ungen tvinges att tilbringa långe dager ett sted han ikke vil väre Sen när vi kom i bilen sa han, "nå till Boggwill"

    Han vill inte prata om dagis alls. Det er bare Boggwill og "Baste" som gäller. Ångrer djupt at vi satte ham på dagis..

    Dere med dagisbarn som inte har värt överlyckliga för at komma dit, er det så her länge? Hva tror dere, skal vi forsöka få plats hos Boggwill? Dette knuser mitt mammahjärta totalt, det er hemskt å si sin tidligare så självsäkre son bli så nervös og rädd.

    Jeg er også rädd han skal bli skadad för livet av dette. Nå er han bare inne på andre veckan med dagis, men hur länge skal vi försöka?

    Tusen frågor, håper nån av er har råd/tips.


    Allting har en ende, pölsa den har to
  • vanna k

    Hilla- tycker också att du ska ringa bm imorgon. För att slippa oron. Kram!

  • Hilti

    Hilla, ja, han kröp visst ned i disse kanaler (hva de nå heter) og derfor gick måttet nedover.


    Allting har en ende, pölsa den har to
  • Aros

    Gonzo: ibland med äpplen så kan man tåla dem illgröna samtidigt som man är jätteallergisk mot dem röda. Bara ett tips inför framtiden om han är allergisk. Pinjenötter låter verkligen läskigt ja... nötallergi ska ju vara en av dem värre tydligen.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!