• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • Skakis

    Hilti - Nova var jätteledsen i början på dagis. Iofs så var hon alltid glad när jag hämtade henne... Vi funderade också på att skipp adagis men gav det en extra vecka och plötsligt så älskade hon det... Tre veckor tog det tills tårarna var slut

    Har ni ett litet fotoalbum på dagis med bilder på dig och Tim? Fråga anars personalen om ni kan ha det där så Max kan kika på er när han vill. Det ger trygghet att kunna se mamma och pappa när helst han vill

    Ring till dagis ofta och kolla hur han har det och prata massor med personalen! Känn av hur dom upplever det. Dom är vana och kan säkert lugna er.

    Hoppas att det snart går bättre! *kram till Max*


    Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken
  • vanna k

    Hilti- jag är väl inte rätt person eftersom jag inte är så jättepositiv till dagis. Men han kanska är ett sånt barn som funkar bäst hos dagmamma. Och så har han ju dessutom vant sig vid den miljön. Men jag har själv jobbat på dagis och det lugnar ju oftast ner sig inom några veckor.
    Fast jag hade nog hört mig för om plats hos Boggwill.

    Hoppas det löser sig och att du hittar vad som känns rätt för just er!

  • Gonzo

    Jag visste att det var ngt jag glömt i mitt förra inlägg!

    BRAXAN--> Vi finns såklart här när du känner för att lätta ditt hjärta! Hoppas att du snart mår bättre! Många superduperkramar !!!

  • Mamajang

    hilti- rent spontant så tänker jag att jag hade sökt plats hos bogwill om han vantrivs så oerhört.

    men prata m personalen.. han kanske behöver mer inskolning.. det krävs ofta lite längre när de e i den här ålderna ju kan ibland behövas upp till en månad har jag hört.. o då måste man ge dem det.

    hur e han om dagarna då är han ledsen hela dagen lr hur e d?

    hoppas d löser sig, inte roligt med ledset barn som inte trivs.

    tackar gud att amira är en sån dagistjej som älskar o vara på dagis.. men d märks att hon saknar gamla dagiset ändå lite.. hon e inte riktigt lika glad här.. men ändå väldigt glad o vill ofta inte gå hem när jag kommer.

  • Hilti

    Vi skal på föräldra möte i morgon, så jeg får fråga mer då. Sitter her og lipar över att ni orkar bry er. Puss på er!!

    Jeg har lovet meg själv at jeg skal hålla ut en vecka till, men er det lika jävligt neste vecka så får jeg kolla med kommunen om han kan på Boggwill som fast dagmamma og ikke bare back-up


    Allting har en ende, pölsa den har to
  • Hilla

    Hilti, Leo hade EXTREMT svårt med dagis...så svårt att dom hade krimöten med oss, för att han grät HELA dagen Nu kan han ibland (sällan) vara ledsen vid lämning, men blir snabbt glad och vill ofta inte ens gå hem.

    Du ska se att det blir bra, men jag vet hur mycket det skär i hjärtat!!
    Var stark, snart kommer Max in i dagislivet.*kram*

  • Hilti

    Mama, det blev dagis fordi han värkade trivas så godt hos Borghild som var hans back-up da Björg blev sjukskriven. Borghild har hur mycket barn som helst hos seg, og Max gillade det enormt. Dette resulterte i at vi trodde at dagis skulle bli perfekt. Så när kommunen sa at Björg antakligen inte kommer tilbake för hun går i pensjon, så bestemde vi oss för at söka dagisplats. Hos Borhild er det ikke plats akkurat nå.


    Allting har en ende, pölsa den har to
  • jesslin

    hilti. SOfia har en period då hon är ledsen när F lämnar(han som lämnar till 95 %, jag kan lämna om jag ska till sjukgymnasten någon morgon) varit så sedan vi kom tillbaks från minisemestern hos min syrra. Hon har även varit borta lite pga av förkylning och nu igen då. Så vi får hur hon är imorgon bitti. Tror att hon är trött också, eftersom hon är en sjusovare. Men hon har väl en sådan period. Men jag vet att hon blir glad snabbt och att hon gillar att vara på dagis. Pratar om alla barnen och fröknarna och så dagis också.
    Förmodligen trivs han väl på hos dagmamma eftersom han är van vid det. Hoppas ni kan få en plats hos Borghild sbart istället. kram.

    uj, blev lite långt.


    Sofia fröken busan nummer ett
  • Diana
    Hilla skrev 2006-11-06 16:26:40 följande:
    Måste fråga...*ledsen*Mitt fundusmått var endast 28 cm idag...Jag ligger mitt på understa strecket, på gränsen till för litetNån mer som haft litet fundusmått???Jag e livrädd att bebis inte mår bra, eller får näring...usch.BM sa att jag inte skulle fundera så mycket på det, utan vänta och se nästa gång om måttet stigit, men HUR ska jag göra för att INTE fundera??Om nån haft litet mått, vad berodde det på?
    Hilla-jag hade också litet SF-mått med båda. Valters anteckningar hittar jag inte men Vilmers har jag på FL.
    I v.33 hade jag 27 och i v. 36 och 37 låg det på 28 cm.
    Det är varje människas förbannade plikt att bli ett original.
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!