Inlägg från: ica003 |Visa alla inlägg
  • ica003

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    mossan: Låter som en härlig dag! Amira blev säkert nöjd över ballongen

  • ica003

    Good morning!

    Jag har haft sovmorgon! Joel har sovit hos mormor sen i söndags! Det blev två nätter i rad pga igår var dagis stängt och på kvällen igår så jobbade jag och mannen samtidigt. Joel är van med mormor, han sov där mycket i våras, men har inte gjort det på hela sommaren och hösten.

    Igår kväll fick jag abstinens och bölade lite i soffan. Saknar min lilla Joli... men han kommer ju ikväll.

    Det känns i alla fall dunderskönt att det funkar så bra att lämna honom hos mormor. Bland annat inför förlossningen för då är barnvakten given och han är trygg både hemma hos oss och hos mormor så det blir nog kanon.

  • ica003

    mossan: Visst är det skönt! Men det är lite ovant att det är så lugnt. Har liksom fått sova hela natten! (om det nu inte var för den där foglossningen..) Annars brukar man få gå upp minst två gånger. Nu har man fått två hela nätter på rad. Fit for fight igen kan man säga!

    Skönt att kunna få lite avlastning ibland

  • ica003

    Sitter här kollar läget. satt å pluggade men somnade med boken i näven
    Passar på att betala lite räkningar, kolla schemat för nästa period och se om det hänt nåt spännande här... Sen får man återgå..

    Har förresten läst ut en bok i dag. Dvärgen av Lagerkvist. Den var ju riktigt bra! Nu är det strändernas svall. Inte riktigt lika upphetsande, dessutom är den längre... Thats life..

  • ica003

    inne å kikar lite. Blev lite putt imorse. Skulle har föreläsning klockan 9.00 i Gbg ich jag har en dryg timmes bussfärd + restid från terminalen till skolan. Och lämna Joel på dagis på dagis först. Så, uppstigning 05.30. Stressa iväg. Lämna, hoppa på bussen, sova en stund och sen blir jag sen i Gbg. Missade en buss jag velat ta.. träffar kurskamrat utanför skolan och vi tar sällskap. Vi är sean båda två. Skönt att inte va ensam. Då möter vi en annan på kursen som säger att läraren är sjuk! Bara å åka hem.... hade ingen lust att stanna kvar å plugga...

    Om mna hade vetat det igår så hade man ju kunnat ringt dagis å sagt man kom 2 timmar senare... jaja så är livet.

    Har ni hört nåt från linus? *spännande*

    Vink och kram till allihop för nu återgår jag till hemtentan!

  • ica003

    Wyrm. Svårt å tvinga. jag brukar försöka på att smaka en sked i alla fall... det brukar gå för oss. Sen trugar jag en liten stund, sen får det va. Han klarar sig till nästa mål.

    *klickar bakåt å läser ikapp lite*

  • ica003

    läste trotslänken. wow. min bibel fortsättningsvis, ska försöka få gubben å läsa oxå

    Läste om synen på leksaker, det där att det ser allt som sitt. Kom då att tänka på när Joel badade häromkvällen och jag skulle torka torrt. (Knner innan jag fortsätter att jag måste förtydliga att assosiationen kom sig av ordet "min" och inte "leksak")
    I alla fall, när jag kom till snoppen så putta han bort min hand och sa bestämt: "Nä! Den e mii!"

  • ica003

    Wyrm: Joel har väl kommit så långt nu att han anar att han och pappa har snopp.. men han har inte lärt sig ordet. För övrigt så är naveln också väldigt fascinerande. Tröjan åker upp på både honom och en annan då och då

  • ica003

    Wyrm. Jag vet inte. Vi har inte kommit på nåt bra. Känner mig obekväm med alla kända ord.
    Framstjärt. eh nej. Hönan? abslolut inte! Kissen? Körde mamma med när vi var små, men det känns inte så bra. Snäckan: Kanske, men jag vet inte. Snippa: Det som rekommenderas av svenska språknämnden så det kanske är lika bra att öva in det ordet...även om jag alltid kommer å tänka på en såssnipa! *problem*

  • ica003

    Tant. vad använder du för ord, om du inte säger mus? Undrar verkligen för snippa låter så helt fel för mig... men, det gör ju alla andra ord också... och man kan ju inte hitta på ett eget...det blir väl förvirrande?

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!