• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • linus

    Hemma igen

    Hade sån tur .. när vi körde in på gården kom grannen så vi fick hjälp med diskmaskinen
    Nu får jag ringa nån imorron som kan installera

  • vanna k

    Har också undrat var Missix håller hus. Tant ploppar kanske ut Laban.

    Dante- hittade du några privata dagmammor?

  • TantG

    HÄR är jag.

    Jag orkar bara inte sitta här och häcka... jag sover eller sitter i soffan.  Lider som fan och vill inte bara hänga här och gnälla.   faktiskt.


    *våga vägra smileys*
  • Aros

    VARNING FÖR GNÄLL! Vill du inte läsa - hoppa till nästa inlägg.

    *ansluter sig till Ylles dagisnoja*
    Inte lika illa men ändå. Minst 2 vikarier på As dagis idag. Den ena presenterade sig, den andra satt bara och såg skitgrinig ut, gjorde typ inte ett smack. Jag fick hjälpa 2 barn (förutom Agaton såklart) med deras ytterkläder, in på avdelningen och till lunchen. Agaton hade på sig kläder från 2 andra barn! Irriterande som f-n. Det ena var en tröja i str 74 som satt som ett korvskinn! F-n det måste dem väl fatta att det inte var hans?!? Dessutom har den som klätt på honom gjort ett skittaskigt jobb, galonisarna satt uppe vid knät och byxor, strumpor och stövlar var dyngsura. Vad tycker andra föräldrar oma tt andra barn har deras barns kläder? Ni vet, mitt barn andras ungar.

    Dessutom när jag kom var det en kille på 1½ år som var ute i tunnkortärmad body (sån A sovit i, i sommar), gallonbyxor och stövlar. Jag hjälpte honom av med gallonisarna. Stackarn var iskall. Kanske var hans kläder A fått? Dem har en låda med upphittade kläder, så hade han inte haft någon jacka/tröja så hade dem ju kunnat ta en från lådan.

    Jag är säkert extra grinig idag för jag har tandvärk sen min rotfyllning, men va f-n. Massa f-n blir det märker jag.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • mossan

    ylle- amira e också slut på e.m efter dagis.. det är så mkt som händer där så de blir tröttare.

  • Ylle

    aros: men va fan! blir förbannad på vikarier/praktikanter som inte presenterar sig. tycker du ska ta upp det där med noll koll på ungarnas kläder och halvnakna ungen utomhus med dom ordinarie... eller ännu bättre: ring föreståndaren.


    dante: den där hoppbollen, var har du hittat den?

  • mossan

    aros-- men fy.. vilket dagis   jag e såååå nöjd m amiras dagis.

    tog upp d där med bitmärkena idag o de skulle se till så hon inte var ensam m någon då för amria är för snäll tydligen o säger inget om nån biter henne lr river lr nåt sånt. så de skulle iaf hålla koll mer.. de visste inget om att nån bitit henne.. de sa att de vet inte hur de ska kunna få henne o säga ifrån mer om nån gör nåt. 

    Har som sagt shoppat idag på ikea o coop.. har några grejer kvar jag måste köpa till lgh.. ska höja ikea krediten och köpa bokhylla o skohylla. sån som e som en bänk man kan sitta på o så e d fack för skorna under liksom..  o så vill jag ha en till stol till amiras bord.

    måste nog hyra bilen ett dygn till så jag kan åka o köpa dessa grejer.. inget man släpar på bussen precis o pendeln o sen ännu en buss..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!