• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • mossan

    Jess- kortet?? du menar visa?? nej.. men jag har grävt fram mitt pass.. kommer förbi m pengar imorgon nångång. Hade bara inte tid idag då vi varit på språnga hela dagen.

    Ska ALDRIG åka bil i sthlm m mamma mer.. alltså jag körde o hon satt bredvid o ojjade sig o skrek nästan ibland av rädsla.. o jag lovar att sååååå hemskt körde jag inte.. helt normalt.. men hon sitter där o blåhåller sig i dörren o jag ser hela kroppsspråket i ögonvrån vilket stressar mig som FAN..          

    Gud vad vi bråkade idag.. hade lust o öppna dörren o knuffa ut henne ett par gånger så hemsk var hon faktiskt.

    Ska absolut åka själv i forts.. när nån håller på sådär så kör man ju automatiskt ännu sämre för man blir så stressad o nervös ju.

  • Wyrm

    Aros: Skrämmande! Det måste ju finnas ngn att säga till om sånt där, på skarpen. Usch, stackars liten som fick gå ute i kortärmat.

  • jesslin

    mossan. Aha, så du får ut pengarna nu. Jobbigt med kortet. Vet inte när vi är hemma im. Ska till bvc och ev till f sedan.


    Sofia fröken busan nummer ett
  • mossan

    jess- inboxa ditt kontonr så kan jag överföra dem till dig via datan.

    ja äntligen får jag ut pengar.. har dock inte tagit ut några ännu.. har inte hunnit.. ska d im då jag ska åka o köpa trehjulingen åt amira från coop.. sa inte du att den kostade 350?? för det stod ju 450kr. vilken köpte du.. röd lr blå? ska ni montera ihop den innan lr ge den så o SEN montera ihop den?? jag tror jag monterar ihop den o ger henne på morgonen när hon fyller år.

    ska köpa en bokhylla åt amira im o en bokhylla till v- rummet  och skohyllan..

  • Missix

    Jag är här!
    Något mörbultad efter en jättejobbigt gårdag.

    Först var vi Malmö runt med ungarna på fotboll. Känner redan då att jag börjar få huvudvärk. Helvetet bryter loss när jag kommer hem vid 17 tiden. Tar medicin som inte hjälper och däckar totalt i soffan kl 18. Kommer inte ihåg nått mer än att jag fick annan medicin vid halv nio tiden på kvällen. Vet inte hur jag kom in i sängen ens...
    Så kul var min söndag... *not*

    Idag har jag jobbat o packat Tradera skit.


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • mossan

    Det här är det jag vill köpa till lgh.. får ta en del på krita för o ha råd.. MÅSTE ha en bokhylla ju.. för den jag har nu e inte min o den ska lämnas tillbaka till sin rättmätiga ägare när jag flyttar, en god vän till amines familj.

    http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=2&productId=56790&langId=-11&categoryId=16259&chosenPartNumber=10074707


    http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15561&catalogId=10103&storeId=2&langId=-11&parentCats=15561*15639*15651&categoryId=17066&productId=11499&chosenPartNumber=40047675

    http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=17088&catalogId=10103&storeId=2&productId=26468&langId=-11&categoryId=15961&chosenPartNumber=30034193

  • mossan

    Jess- då hörde jag fel då i allt oljud som var där då.. har skickat pengarna nu.. tack för lånet du har dem im på ditt konto.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!