Inlägg från: Fiafiber |Visa alla inlägg
  • Fiafiber

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Godmorgon!
    Hoppas alla sovit gott! Vill inte gå ut i snöstormen....


    ♥Kalles mamma♥
  • Fiafiber

    Kalle går oxå på pottan fast med blöja på... Han stänger dörren o tar en tidning o sätter sig - precis som pappsen! Sen ropar han fääädi Kalle tänder o släcker oxå hela tiden, och stänger alla dörrar som står öppna. Tog en stund att åka till jobbet, bussen var inställd, så jag fick åka en sightseeing buss genom hela nacka, det stod bilar o bussar längs med hela vägen. Sen var det givetvis vagnbrist på min linje så man fick en äcklig andis rätt i fejan... uss... Men det är skönt att vara tillbaka på jobbet, det är som semester! Kalle är fortf speedad på penicilin, vaknade kl 11 och vägrade somna om på 1½ timme... Vill oxå ja kakformarna, har faktiskt lite roliga sen innan tex en bil en elefant, en kamel & dyl


    ♥Kalles mamma♥
  • Fiafiber

    Min man (eller jag) vågar inte så vi har beställt tid för däckbyte, gjorde det förra veckan men fick inte tid förrän på måndag... Jag som skulle till ikea imorgon när jag är ledig, nu vågar jag inte köra dit... jag hade skrivit en lång lista, nu kommer jag säkert städa istället. Solen skiner!


    ♥Kalles mamma♥
  • Fiafiber

    Jo men hur & varför... Kalle kunde spotta nappen en meter vid 2 månaders ålder.Ibland tar han fram dem o låtsas suger, vill nog att det ska va gott det ser ju så mysigt ut när dagis kompisarna har det..


    ♥Kalles mamma♥
  • Fiafiber

    Shit vilket napp-proffs du är Lena! Visade form-länken för mannen, han ville köpa en av varje Applåd till Valter, vilken duktig kille!


    ♥Kalles mamma♥
  • Fiafiber

    Nu har mannen beställt formar för 300:- Det är asbra att ha med peppisar när man går bort, vi spritsar o har på strössel o silverkulor. Riktigt poppis faktiskt. Mammsen vägrar slänga de hon fått de andra åren, ganska äckligt men men... Seriöst vad är det med mina stycken, allt blir i en klump. Jag lovar att jag hoppar ner lite då å då... Inte nojja sig över nappen Skakis, det går fint ändå


    ♥Kalles mamma♥
  • Fiafiber

    Skönt att du mår bättre Gonzo! Avis på julmusten... Måste nog börja ha kalle utan blöja, mannen är lite nojjig med skvättandet,,, han får stå ut helt enkelt.


    ♥Kalles mamma♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!