• Anonym

    Analsex!!

    Igår hade jag och min pojkvän analsex. Vi har haft det tidigare också och vi tycker mycket om det.. Men igår testade vi att jag red honom, fast i analhålet... Måste bara tipsa om det, det var gudomligt skönt och min pojkvän fick verkligen en ordentlig orgasm!

    Bara ett tips! Någon annan som testat det?

  • Svar på tråden Analsex!!
  • Anonym (ajaj)

    vill gärna prova det men hemorrojder sitter i vägen haha..

  • Anonym (well.....)

    testade analsex för en herrans massa år sedan, med min första sambo.men jag upplevde att jag blev slapp liksom, kunde inte hålla tätt när jag ville, förstår ni vad jag menar? än i dag kan jag inte styra ringmuskeln så som jag vill. det gjorde att jag blev rädd och tyckte att det var obehagligt. Dessutom gick jag med på det halvhjärtat.
    Nån mer som upplevt samma "symptom" efteråt?

  • Anonym (läskigt...)

    Jag blir skitkåt när jag ser tex porrfilm på par som har analsex, är själv jätte sugen på att testa!
    Men de få gånger vi börjat har jag bangat ur :(
    Tycker att det är "pinsamt" när min sambo försöker "sätta på" mig därbak, vet inte varför!
    Någon som har nått trick som gör att det blir lättare och mer avslappnat?

  • Anonym

    jag sprack o blödde, o hade skitont. det var det värsta jag varit med om. OBs. killen körde bara rätt på, med glidmedel, och det gick sönder på nåt sätt. läkte väl på en vecka, men muskeln i öppningen förstördes och hade problem år efteråt :(

  • Anonym (blygis)

    Fniss en liten parentes...jag o sambon hade pratat ett tag om analsex, så en kväll låg han bakom mej o "pillade" så smekte han där bak om frågade "Vad vill du att jag ska göra" oh JÖSSES så generad jag blev!! Vi har vart tillsamans i 7 år o är välldigt öppna men att säga "jag vill att du ska knulla mej i röven" kändes bara FÖR mycket men han fattade som tur var ändå

    jag tycker att analsex är ok, gör inte ont eller så men as-skönt är väl att överdriva...fick hela tiden känslan att jag skulle göra nr två, inte så tändande...är det nåt som går över??

  • Anonym (well.....)

    alltså, jag tänder på att bli smekt där och att han pillar lite..PÅ UTSIDAN! En gång med min nuvarande sambo, så blev han lite ivrig och körde in tummen pang tjong när det gick för honom..om jag säger såhär: en missbildad extra tjock tumme. en vass (å då menar jag vass) nagelkant. inge smörjmedel. fy f-n!

    Hur ska man kunna lita på att han inte gör det igen i stundens hetta? Jag mår skitdåligt psykiskt när jag känner att jag inte kan kontrollera musklerna därnere. är det bara jag som känner så?

  • Anonym (me too)

    Anonym (Ilove): samma här... har väldigt svårt att komma annars men inte när vi har analsex.. märkligt egentligen...

  • Anonym

    Tycker det är jätteskönt, inte så ofta vi har riktig analsex, utan när killen slickar mig så för han upp ett finger ibland och då kommer jag nästan direkt.
    Men jag precis som många av er andra, är också rädd för det där med bajs... Tänk om han skulle få hela snoppen eller fingret fullt i bajs... Svårt att koppla av pga. detta....

  • Anonym

    Analsex för mig känns som en enda lång orgasm! Så underbart skönt!
    Skulle det vara så att jag har svårt att komma så räcker det med att min kille stoppar in ett finger i analen så går det för mig direkt.

  • Anonym (ajaj)

    Anonym (well....) : Jag hade analsex med en kille som gick mycket hårdare fram än vad jag var sugen på, sen dess har jag oxå haft svårt att kontrollera musklerna där ordentligt. inget jag har vågat berätta för någon,känns väldigt pinsamt. Undrar om musklen någonsin kommer att fixa tills sej.

Svar på tråden Analsex!!