Inlägg från: Ulfino |Visa alla inlägg
  • Ulfino

    Babysim blev kaos!

    Glada och förväntningsfulla vandrade vi med vår 1 åriga pojke till babysim. Där fanns massor med glada små pojkar och flickor, plaskande runt i bassängen och tjimmande i hög glädje. Men inte vår lille pojke.

    Han märkte direkt att här var inte allt som det skulle. Varm fuktig luft, klorfylld dessutom. Konstig belysningen och varför har de klätt mig nästan naken!?! Och herregud, Pappa i badbyxor!!!

    Chocken inställde sig direkt. Stor-tjut! Stor-tjut och fastklängande i närmaste förälder, likt en liten babian faktiskt. JAG SLÄPPER INTE TAGET! Budskapet var klart och koncist.

    Som förälder griper det verkligen tag i en. Vi gick hem nog lite i eget chock tillstånd. Lillen var ju verkligen rädd, livrädd. Och det påverkar.

  • Svar på tråden Babysim blev kaos!
  • Ulfino

    Efter att under veckan besökt badhuset hela 4 gånger utan att bada, bara bli van med omgivningen, så kom Lillen äntligen i vattnet. Han skrattade när pappa blåste bubblor eller dök ner under vattnet och lekte "titt-ut".

    Efter ett tag så kände man någonting lite halvmjukt i rumpan på honom. När han sedan kom upp och man skulle ta hand om badbyxorna så var de otroligt nedgeggade. Hade önskat mig engångsbadbyxor. Funderade faktiskt ett tag om det verkligen var värt 100-lappen som badbyxorna kostade men vi gjorde rent den ändå.

    Men inte en strimla kom ut i vattnet! Byxorna håller verkligen tätt!

    Detta för att besvara vissa damers inlägg. Den goda nyheten var ju ATT LILLEN BADADE!!!

Svar på tråden Babysim blev kaos!