• Alvi

    Jag blir så förbannad!

    Har just suttit och läst igenom typ 8 sidor av nämnda tråd på Flashback.

    Fy fan så mycket omogna människor det finns!!

    Jag kan inte låta bli att tro att de personer som uppskattar den tråden, är osäkra, omogna människor som aldrig har haft ett vettigt förhållande eftersom ingen jävel skulle stå ut med att vara ihop med en 5-åring!

    Min man är reggad på Flashback, och jag funderade på att skriva ett inlägg i tråden... men det vette fan vad man skulle skriva - finns det NÅT som går in i huvudena på dessa människor? 


  • Alvi

    ... är det bara jag som gråter av detta??

    Visst, må så vara att jag är gravid och kanske extra känslig, men jag blir så fruktansvärt rädd när jag tänker på vad våra älskade ungar har framför sig i livet...!

    Jag blir alldeles handfallen - vad fan ska man göra!?!? Jag vill bara skydda min lilla (inte DS, men troligtvis nåt annat syndrom) mot alla förbannade idioter till människor det finns, vad i helvete kan man göra?!?

    ÄR detta lagligt? GÅR det att stoppa? Vad fan kan man göra!?!?


  • Alvi
    Soffepropp: Hehe, tack, skönt att inte vara helt ensam....... Och isag känns det bättre. Skrev av mig i bloggen igår...
  • Alvi

    Isaxgården: Jasså, det är mage hos dig med. Härligt att ha nåt att skylla på... ----------- Ärligt talat blir jag hellre ledsen än arg över sånt här. Vår ilska, fula ord och avsky mot dessa människor, kan nog enbart ses som ännu mer kul att driva med och garva åt, om de skulle komma åt den här tråden. Sorg är nog snäppet svårare att driva med...


  • Alvi

    Sandstorm: Jag röstar på "För att de inte begriper bättre".

    Det är omöjligt att de tänker längre än näsan räcker tror jag...
    Läste att vissa har protesterat i tråden och tyckt att det är ett snäpp för lågt, men då kommer en moderator in och tycker att det är OT och säger åt dem att inte protestera....


  • Alvi
    Sandstorm: Alltså i den tråden som det handlar om , där man ska "fota mongon", så har vissa skrivit typ "Men det här var väl ändå att gå ett snäpp för långt...!" då har moderatorn skrivit att det där är inte relevant i den tråden, det är OT-snack.
    Typ "I denna tråden fotar vi mongon, inget annat!"
  • Alvi
    Sandstorm: Jag reggade mig där igår. Det tar tre dagar innan man får skriva, så jag får ju vänta...

    Frågan är bara vad som går in i dessa människors huvuden?
    Man kan ju inte komma in och skrika och gorma och vara arg, det skrattar dem nog bara åt. Frågan är om man kan komma åt deras samvete på nåt vis......
  • Alvi
    Soffepropp: Ett bra val, gissar jag... risken finns ju som sagt att de hittar hit till slut... (Vilken tur då att jag var inne hos dig senast igår och gluttade på bilder...! )

    ---

    Blev ledsen när jag läste i tråden, för någon hade skrivit typ "Titta i den här länken, här finns en hel drös med ungar som ser helt knäppa ut", och länkat till en hemsida för föräldrar till barn med Cri du Chat-syndrom...!

    JAg blir så ledsen!! När (om...? ) Lilja får en diagnos, vill jag hjälpa andra föräldrar, genom att lägga ut bilder och info om Lilja, kanske just på en sån sida. Ska såna "goda gärningar" då bli riskerade att totalt klubbas ner av idioter som LÄNKAR till en sån tråd????

Svar på tråden Jag blir så förbannad!