Inlägg från: Evangeline72 |Visa alla inlägg
  • Evangeline72

    Nu ställer jag till rabalder...

    Håller med Ceciliaa helt och hållet!

  • Evangeline72

    Haha då ska alltså min sambo ha klänning ibland och jag något manligt? Hm.......... Alltså förstår ni inte hur ceciliaa menar? Hon menar bara att hon inte skulle sätta på sin son en prinsessklänning. Men om han prompt skulle vilja det så skulle hon väl inte hindra honom!

    Alltså...det finns en mening med att vi är olika. Man intresserar sig ju för det andra könet just för att det är motsatsen till sig själv. Jag hade inte velat se min sambo i klänning. Det är helt enkelt inte snyggt. Vi är olika, bara att inse. Vi har olika fysik och gener.

    En helt annan diskussion är ju hur flickkläder är utformade. Självklart ska de inte vara utmanande.

    Min dotter har ibland killbyxor på sig eftersom det blir jättesnyggt med någon mer flickig överdel. Det blir liksom lite balans. Men att ta på en klänning på en kille? Nej det tycker jag är taskigt.

    Vi är olika men bara för det så ska inte det ena könet var sämre än det andra. Det är en heeeeeeeelt annan diskussion.

    Vill ni att vi ska lägga ner dam och herravdelningar för vuxna också?

    Att barn klär ut sig till både det ena och andra är ju en helt annan sak.

  • Evangeline72

    Oj nu kanske jag drar igång en diskusion om hetero och homo=)

    Jag vill bara förtydliga att vi i de flesta fall dras till motsatsen=) Jag har många vänner som är homo. Som en tjej jag umgås med som är gift med en kvinna säger; Det finns ju faktiskt en mening med att de flesta dras till motsatsen...med motsatsen kan man föröka sig. Det kan inte hon och hennes fru tyvärr göra på naturlig väg vilket är en stor sorg för dem.

  • Evangeline72

    Absolut ska du låta honom ha på sig det! Det är ju bara det att Ceciliaa skrev att hon inte skulle sätta på sin son klänning. Alltså om han inte bad om det förstås.

    Var och en får ta på sig vad de vill. Men varför bara göra det för att det är en principsak för föräldern? Det är ju det som är fel.

    Min dotter skulle självklart få ha på sig killkläder om hon ville det. Men än så länge är hon liten och då köper jag tjejkläder till henne. När hon kan säga vad hon vill ha så får hon givetvis välja själv.

    Som sagt...det handlar bara om att vissa har det som princip.

  • Evangeline72

    Självklart sitter inte motsatsen i kläderna! Men någonstans så dras vi ju ändå till det manliga eller det kvinnliga. Och lite av det sitter ju ändå på utsidan eller hur? Och självklart dras jag till min man för att han är en helt underbar människa. Men jag får nog allt erkänna att jag även dras till honom för att han är en man;) Jag är hetero och dras till män. Hade han haft klänning på sig första gången jag såg honom så skulle vi inte varit ihop idag=) Om det inte var på skoj förstås........

  • Evangeline72

    Listo....jag anklagar ingen. Men vissa har faktiskt såna principer.

  • Evangeline72

    Ojoj vad vissa är känsliga=) Vad har ni själva på er? Ni tjejer som tycker att det är hemskt med könstypiska kläder? Har era män klänningar? I annat fall så borde ni ju rata dem. Inte kan ni ha en man som bara har herrkläder på sig?

  • Evangeline72

    Jag hade inte heller gått ut med min man om han hade kjol på sig=)

  • Evangeline72

    Och om min dotter vill köra lastbil/kranbil/spela hockey/spela i hårdrocksband/asfaltera vägar så är det hennes val. Och om hon kommer hem med en tjej som hon är kär i skulle jag bli lika glad som om hon kommit hem med en kille.

Svar på tråden Nu ställer jag till rabalder...