• arev76

    Nu ställer jag till rabalder...

    Anne Sophie (moderator): Jag delar den drömmen med dig! Vackra funktionella kläder till alla barnen och jag skulle shoppa loss till min son. Har fortfarande inte hittat en klänning som jag kan ha på honom utan att det är fult tryck, volanger osv. Tror att han skulle bli urtuff i en typ plychklänning med jeans under :)
    Förskolepersonalen på min sons avdelning reagerar bara positivt när han kommer i sina rosa och blomminga kreationer ibland.

    Kram Vera

  • arev76

    Ps. kolla gärna in min sons klädstil....fina bilder i mitt galleri.....där finns också en bild på Nemos i sin stiliga Luciakrona (som han hade på förskolan på luciafirande, med vit skjorta, rött sidenband och svarta byxor......ingen klänning då jag var rädd att han skulle snubbla i den...kanske nästa år?)

    Kram Vera

  • arev76

    Härlig diskussion såhär på eftermiddagen!! Kul att se att detta engagerar.....Det handlar ju om att ge sitt barn de bästa förutsääningarna och inte begränsa!
    Nä, nu måste jag hämta sonen på förskolan....och han kommer självklart ha sin rosa hjälm med maskar på sig som vanligt när vi cyklar hem :)
    Kram Vera

  • arev76

    Har kollat läget i debatten till och från......vill bara säga att skulle min son bli mobbad på grund av sina kläder skulle det vara förskolan/skolan som får ta tag i detta, det står klart och tydligt i läroplanerna och övriga styrdokument att inget barn får utsättas för mobbing eller annan kränkande behandling. Jag "vågar" skicka min son till förskolan med alla sorters kläder på grund av att jag är trygg i att pedagogerna där värnar om hans valmöjligheter och fri-och rättigheter. När han börjar skolan hoppas jag att han vågar fortsätta vara annorlunda och stå för detta!

    Kram Vera

Svar på tråden Nu ställer jag till rabalder...