Inlägg från: Liten Stjärna |Visa alla inlägg
  • Liten Stjärna

    Har du slickat din man i röven någon gång?

    varför vill man göra det?

  • Liten Stjärna
    Anonym (LillaS) skrev 2007-03-21 20:50:24 följande:
    >jimmys bejbFör man tycker om det! Och tycker man inte om så låter man bli.Busenkelt!
    förklara för mig vart njutningen ligger i att slicka på ett bajshål
  • Liten Stjärna
    Anonym (LillaS) skrev 2007-03-21 22:38:26 följande:
    >jimmys bejbNjutningen ligger i att min man tycker det är skönt. Och om jag kan ge honom njutning så, då tycker jag om att göra det för honom.Jag tycker också det är skönt att bli slickad i rumpan av honom, vi är båda två vuxna och ingen tar skada av det. Sen att det finns andra som inte gillar sånt är helt ok med mig.
    ok-..så det gäller vad som helst då? Om din man tycker det e skönt å bli smekt på pungen med hjälp av en död groda..skulle du göra det då?

    finns det inga gränser?
  • Liten Stjärna
    Anonym (LillaS) skrev 2007-03-21 22:51:24 följande:
    >jimmys bejbVad min "gräns" är eller inte är väl knappast vad TS frågade om? Eller det tråden handlar om?Men om vi båda gillar det, varför är det inte ok så? Vad har DU med att göra om JAG slickar MIN man i röven eller inte?Har du svårt att acceptera att andra kanske inte gör och tycker som du? Trivs du bäst under en sten i skogen? Vore allt bättre om du var tyst? Ja jag vet inte och orkar inte bry mig mindre..Pungen och grodan, jag vet inte om gränsen skulle gå där.. Men om han bad mig vara trångsynt och fråga dumt så tror jag gränsen vore passerad.Over and out!
    varför jag frågade var för att du sa själv att du gjorde pga at din man gillade det... och då var min fundering att gäller det vad som helst? Jag menar...om min man skulle ha en fetish som jag fann avskyvärd så skulle inte jag genomföra det bara för han skull. Njutning handlar väl om två personer?

    du behöver inte bli så upprörd, du måste kunna ta att man frågar eller hur.

    over and out på dig me brullan. tss..
Svar på tråden Har du slickat din man i röven någon gång?