• Missne

    Lite mens - är det svårare att bli gravid då?

    thj: Jo, jag har försökt sen dec-04 på egen hand. Har inte påbörjat utredning förrän i år. Så jag hoppas att man kan få svar på vad som kan vara felet. och i såfall få hjälp på traven med att bli gravid.

  • Missne

    Hej igen på er!
    Jag har nu knaprat membrasin i några dagar. jag vet inte om det är inbillning, men det känns som min näsa rinner mer (tror inte att jag håller på att bli förkyld). Igår var jag ute och krattade löv och näsan rann som bara den och det sved i nässlemhinnan.
    Eve82. Har du börjat knapra med? och har du känt några biverkningar i så fall?.
    Papegoja: Har du känt några biverkningar? När knaprar du, varje dag eller bara mellan mens och ÄL? Jag började direkt jag fick dem och det var efter ÄL.

    Nån annan som vet eller har tips?

  • Missne

    Pethrelita: Vad skönt att det finns fler som inte har problem att bli gravid trots lite mens. Det känns skönt att det finns hopp

  • Missne

    Papegoja: Inget nytt under solen här utom att jag börjat knapra både Membrasin, rosenrot och multivitaminer för några dagar sedan. Mycket nytt för kroppen på en gång. Jag tycker att jag känt av skillnad i nässlemhinnnan som har svidit och runnit massor (tror inte att det är förkylning eller inbillning.

    Jag har BIM på söndag så då hoppas jag att "påskägget" har satt sig i den nya slemhinnan. Jag håller tummarna för att varken du eller jag får nån mens på åtminstone så där 9 månader framåt

    kommer inte ihåg vad jag betalade för membrasinet, men det var rätt så dyrt. Har fraktsedeln nånstans så jag kan kolla det. Vad betalade du?

  • Missne

    eve82: Har du känt av några symptom av membrasinet? Då har vi BIM nära varandra alla tre. Hoppas att vi plussar allihop

  • Missne

    Hej allihopa!
    Här har det varit viss aktivitet sen jag var inne sist. Har varit datorlös hela helgen och därför inte kunnat följa vad som sagt de senaste dagarna. Fick mensen i lördags . Som vanligt blev man nedstämd av det. Tyckte kanske att det var lite mer, men vet ite det kanske bara är inbillning. Men jag har ju bara ätit membrasin i två veckor så att det kanske blir mer nästa månad, kan man hoppas. Men det fina vädret gjorde ju att man ändå kunde rycka upp sig . Såg att både du Eve82 och du papegoja också fått mensen. Tusan också att ingen av oss plussade. Men vi får ta nya tag.

    Hoppet och kärleken: Kul att du också hittat hit!
    Tessiluni: Skönt att höra att IVF kan bota mensproblemet och graviditetsproblemet. Det ger hopp!
    Pebbles: Lycka till med spryningen och IVF.

  • Missne

    Jag har nog nästa ÄL 26 el 27 (dag 12 el 13). Har ganska kort cykel dessutom, mellan 22 och 25 dagar (oftast 24 dar, denna gången var det 23 dagar).
    Varning här med för känsliga läsare! Min mens har också varit lite mysko. Även här mer tjockflytande första dagen, där blodet var blandat inkapslat med som snorigt slem. Igår var det mer som vanligt och idag (dag 3) har jag i princip inte haft nåt alls. I vanliga fall har jag ju småstänk i uppåt 6 dagar. men det kanske kommer mer? Som sagt lite konstigt är det.

  • Missne

    Har varit och flugit (på tjänsteresa). Upptäckte då ett nytt fenomen som jag aldrig haft förut. När jag skulle tryckutjämna min lock för öronen och höll för näsan och blåste inåt (ni vet)då pyste det ut luft ur högra tårkanalen. Så har jag aldrig haft förut! Funderar om det kan ha med membrasinet att göra. Det påverkar ju ögonslemhinnorna med. läskigt kändes det iallafall...

  • Missne

    eve82. Gud vad bra att det funkade för dig med membrasin att få mer mens . hoppas att det gör susen för ägget också så att det skall trivas.

    Vet inte om det har nån betydelse men jag har missat att äta 4 tabletter om dan ibland, då jag glömmer bort det när jag är på jobbet, så ibland har det bara blivit tre. Men det borde väl ändå ge resultat tycker man.

  • Missne

    Papegoja: Du får berätta allt du fått veta här i tråden när du frågat ut läkaren nästa vecka. Lycka till då.!

    Själv har jag tid 7 maj då vi ska komma till läkaren och få svar på våra prover från utredningen. Känns som man väntat en halv evighet eftersom sista proverna togs för över två månader sen och sen har man bara väntat och hoppats vid varje BIM. Känns lite trist eftersom man kanske hoppats helt i onödan då provsvaren kanske säger att vi inte kan bli gravida. JAja, nu ska jag inte klaga mer. Har ÄL om några dagar, troligen onsdag eller torsdag om inte knaprandet på rosenrot har förändrat min ganska punktliga ÄL. så jag fortsätter hoppas då

Svar på tråden Lite mens - är det svårare att bli gravid då?