• Svar på tråden Del 3: Vi som började utredning i okt /nov -06.
  • mala78

    De svarar fortfarande inte, får nog försöka i morgon igen. Jag är så rädd att det inte ska finnas några tider bara, har hört att det är lite tjock just nu.

    Hur går det för er just nu? Är ni utelämnade till att försöka på egen hand ett tag till?

  • Cilota

    Det vore ju just typiskt att ni måste fortsätta själva nu när ni är så nära på en behandlingsstart.

    Jo vi måste försöka på egen hand ett visst antal år(!) innan vi kvalar in för landstingsfinasierat. Fast tiden tickar ju på ganska så snabbt och snart är det sommar och månaderna flyger förbi


    Vad är det som är så bra med aprilvädret?...
  • Honeyflowers

    Hej!

    Min kropp krånglar, jag är ännu inte helt nedreglerad, som jag ska vara för att få börja med sprutorna. ( skulle ha gjort i onsdags) Så allt har förskjutits upp en vecka för att se hur det ser ut då. Dessutom började jag småblöda i förrgår.. som jag inte ska göra nu. Läkaren trodde det kunde va en cysta som gått sönder. jaja inget ska gå lätt.
    Men nu sprayar jag på även den här veckan så får vi hoppas att det har löst sig till nästa vecka!


    Nu är vi igång! Nu SKA det snart hända saker!
  • snobben

    Så idag var vi då på undersökning. Himmel så skönt det känns nu efteråt. Har haft så mycket ångest inför det där. Så vad sas då? ja, vi är fullt friska båda två. Jag har ÄL och mammen bra spermier. Gjorde VUL och det såg bara fint ut. Han nämde nåt om att jag hade nån slemhinnepolyp, eller vad det hette. Det berodde mest troligt på att jag snart ska ha mens, så vid nästa undersökning ska han kolla det igen och är det kvar då så kan det vara en orsak att ägget har svårt att fästa. Fick ta nytt äl prov idag och ska ta ett på måndag. Sen ska jag dit igen på dag 10 efter min mens och göra en sköljning. Om allt ser bra ut då så är det inte mycket mer att göra. Vet inte alls vad jag känner egentligen. Visst vill jag ju att vi ska vara friska såklart men vi blir ju inte med barn, men jag känner hopp ändå...än så länge. Har ju känt lite att det säkert är mig det är fel på så jag har liksom inte haft nån större lust att försöka varje månad men nu när vi vet att vi faktiskt egentligen ska kunna bli det så känns det bättre. Vi får se hur allt blir.


    Få människor lever idag, de flesta förbereder sig för att leva i morgon
  • mala78

    Hoppas det ordnar sig Honey!

    Välkommen i oförklarligt-gänget snobben, om det nu inte är så att du har stopp i äggledarna, men då borde ivf fungera utmärkt.

  • Vinter81

    Hej på er
    idag är det depp inte bara idag det har varit det ganska länge nu.
    Det känns som det inte händer någonting för oss och det känns jobbigt. Det blir ju inte bättre av att jag har hittat en jätte fin gamal vagga på ett ställe som säljer beggagnade grejor, Skulle så gärna vilja köpa den.
    Men samtidigt har jag ju ingen bebbe att stoppa iden.
    Suck... för om jag någon gång får en bebbe så finns den ju inte kvar.
    Hoppas det går bättre för er tjejer

  • Cilota
    mala - jag håller också tummarna Honey - är det vanligt att man inte blir nedreglerad på två veckor (eller hur lång tid det nu var)? Så himla frustrerande det måste vara att inte få komma igång. Du som hade sett fram emot att "bli människa" igen snobben - vad bra att besöket förlöpte bra. Förstår att du inte riktigt vet hur du ska känna nu, hade nog inte jag heller gjort. Kanske hade jag föredragit en polyp som man kan skrapa bort bara Vinter - stackar dig Jag är också en sån som spanar på gamla saker och jag skulle ha köpt vaggan faktiskt. Spela roll att du inte har någon bebis just nu, är ju inte så att vaggan blir omodern
    Vad är det som är så bra med aprilvädret?...
  • Honeyflowers

    cilota; vet faktiskt inte, jag hade sprayat i 3 veckor, men sköterskan sa att det händer ibland.. men nu kommer jag ju att ha sprayat i 11 dagar extra när jag ska ta provet på måndag så det hoppas jag verkligen på att det har gjort verkan! Vi vill ju bara vidare!!!
    O den här jäkla huvudvärken som jag har den har jag fortfarade.. men just nu dricker jag lite vin.,. mmm så gott! det är ju fredag


    NÄR ska det bli vår tur?
Svar på tråden Del 3: Vi som började utredning i okt /nov -06.