• Svar på tråden Del 3: Vi som började utredning i okt /nov -06.
  • Cilota
    mala - det var som tusan Grattis!

    honey - grattis till dig med.

    Kul för er att se att det är på riktigt va
    ♦ Förmågan att idag tänka annorlunda än igår skiljer den vise från den envise ♦
  • jenn06

    En fråga till er som testat/testar med äl-stickor var köper ni dom??

  • jenn06

    Ceciliaba: Jag lämnat blodprov-ej svar ännu, sambons spermaprov ok . VUL ser bra ut, jag har normal äl. Läkaren skickat remiss för IVF. Efter nästa mens ska jag kolla äggledarna/spolning.

    Cilota: Jag: Optimala hormonvärden, slät livmoderslemhinna utan myom eller andra knutor. Små, fina äggstockar utan cystor. Sambon: spemierna långt över riktvärdet när det gäller alla kriterer. Tillsammans: Oförklarligt barnlösa.

    Emsergirl: Hormon- och spermieprover samt VUL bra, har normal äl. Har gjort laparoskopi som visade på passage i äggledarna. Ska börja med insemination i februari/mars.

    Engla75: Alla tester klara. Har oregelbunden menscykel. Sambons spermier är något nedsatta i rörelse. Kommer göra IVF. Började spraya den 6 mars.

    Noi: Endometrios samt stopp i båda äggledarna konstaterat efter titthålsoperation. Spermieprover bra. Inväntar IVF-uppstart i slutet på mars.

    Pajamaja: Har lämnat blodprov och spermaprov och allt ser bra ut på provsvaren. (Har dock bara en äggledare efter x dec-05.) Skulle "försöka själva" nov-jan och ska nu boka tid för

    Snart kanske: Hormon- och spermieprover samt VUL bra, har troligtvis normal äl. Spolade äggledarna den 16/1, allt såg bra ut. Fått svar på äl-test, hade ett värde på 81, alltså en väldigt bra äl. Remiss är skickad så nu är det ivf eller insemination som väntar.

    Snobben: Lämnat blodprov och spermaprov. Tagit prover en gång till och har nu fått tid för undersökning 12 april. Vi är fullt friska (förutom en eventuell polyp i livmodern) ska på sköljning snart förhoppningsvis.

    Vinter81: Har varit och fått igen provresultaten de hittade inga fel på oss tycker att vi ska försöka själva ett tag till sedan prova IVF.

    -Gravida-

    God Is A Girl: Plussade efter 37 månader och tre månader med Metformin.

    mala78: + efter 21 mån mha Menopur-sprutor + pregnyl och insemination

    Honeyflowers: efter 1:a IVF ++ 16/5

    Gjorde en uppdatering bara :)

    Trevlig helg :)

  • jenn06

    har tagit bort mig ur listan då vi betsämt att vi skall sluta försöka skaffa barn. Eftersom jag aldrig kommer att klara genomföra ivf (livrädd för sprutor).och det känns så meningslöst att försöka 1 år till :( När vi nu inte lyckats tidigare...
    Men jag kommer nog stanna kvar och så jag får reda på hur det går för er andra..

  • mala78

    Tack så mycket tjejer!

    Grattis Honey!

    Oj Jenn, drastiskt beslut. Hoppas att ni lyckas på vanligt sätt. Man kan ju pröva pergotime och insemination också, behöver inte ingå sprutor då. Annars så är sprutorna ganska harmlösa, känns knappt alls.

  • jenn06

    mala- det är inte det att det gör ont utan att jag är så nålrädd :(...
    Okej, visste inte om insemenation, läste att de inkluderade nålar..

  • Honeyflowers

     jenn: hur länge har ni försökt då??

    du ska absolut inte vara rädd för ivf, sprutan ser ut som en penna och nålen är så tunn så att du inte ser den ens... den kändes överhuvudtaget inte alls.

    tycker själv att ivf är en räddning för oss som inte kan bli gravida annars, som för oss....


    En 08:a blir det!!!!
Svar på tråden Del 3: Vi som började utredning i okt /nov -06.