Inlägg från: oxytocin |Visa alla inlägg
  • oxytocin

    Blivande USKor kämpar vidare - part III

    *kikar in* Läser också till usk. Har gått 2 terminer av 3. Inte klar med alla kurser dock eftersom jag varit så trött och illamående, missat en hel del. Sen har jag kvar apu inom psykiatri/utvecklingsstörning/funktionshinder samt sjukvård, sjukvårdskursen och etikkursen.

  • oxytocin
    Peand skrev 2007-06-20 23:07:09 följande:
    Oxytocin - Hej och välkommen.Härligt med fler som kämpar och som vill vara med oss. Har du sommarlov nu eller?
    Tackar. Jo jag har väl lov egentligen. Men jag ligger efter med en massa skriftliga arbeten som jag borde ta tag i nu i sommar. *djup suck* Jobbar extra nu på hemtjänsten i sommar. Har bf 21/11 och har ingen lust alls att börja skola igen till hösten. Ska eg ut på praktik fem veckor i september men hur kul känns det med en stor mage..? Min lärare i kursen tyckte jag gott kunde göra det, och välja nåt "simpelt" typ seniorgruppen, alltså en dagverksamhet där de stickar och pysslar med annat handarbete. Men hur mycket lär jag mig på det? Jag vill hellre vänta tills jag inte är gravid och vara på ett bättre, lärorikare ställe.
  • oxytocin

    Ida 84 skrev 2007-06-21 10:46:09 följande:


    Oxytocin: Välkommen hit!Tycker du kan känna efter hur mycket du kommer orka till hösten. Du måste ju ha möjlighet att ta mammaledigt och göra färdigt efteråt om det är så. Huvudsaken är ju att du gör det du tycker är roligt och intressant så du lär dig mycket. Även om jag förstår om du gärna skulle hinna färdigt med utbildningen till bebisen kommer
    Tack! Jo jag kommer ju ändå inte att hinna klart med utb innan bf i slutet av nov så då vill jag hellre ta det lite lugnt sista veckorna (vilket min lärare inte riktigt har förstått än dock...). Hoppas man inte får nåt tjafs med csn eller nåt. Gruvar lite för att ta tag i den biten, allt ska vara så krångligt jämt. Eller så krånglar jag till det själv.
  • oxytocin
    TerrorMorsan skrev 2007-06-21 11:25:45 följande:
    hahahaa..vet ni...jag jobbar på ett äldreboende i sommar, så fråga dom va jag ska göra efter sommarnjag: jag ska läsa till uskhon: till vilken nytta då??ööööhh.....jo jag tänkte få större skuld på csn
    Hihi, jag har fått liknande frågor. Jobbade 3 mån på hemtjänsten innan jag började plugga till usk.

    Kanske vill plugga för att få upp lönen... kanske för att bli duktigare på det jag gör... För att lättare kunna få jobb... Eller för att dra på mig skulder.
  • oxytocin

    När-var-hur får man egentligen moderskapsintyget, eller vad det heter? För jag bör väl ha ett sånt innan jag går och hälsar på csn?

  • oxytocin
    Peand skrev 2007-06-24 11:23:32 följande:
    oxytocin - Du har så rätt så -tyvärr  Men liiiite då och då kan inte vara så farligt....
    Nej inte alls... Jag har ätit mycket nu under grav. och mitt tryck verkar inte ha höjts nåt alls än så länge. Svarade bara på inlägg 1272.
  • oxytocin
    MammaOsa skrev 2007-06-25 19:16:22 följande:
    En liten fråga är det någon som läser barn o ungdoms sjukvård??+ I så fall är det en bra kurs att läsa...är nämligen intresserad av att läsa den
    Vi ska bara läsa vanlig sjukvårdskurs. Läser ingenting specifikt om barn & ungdomar, bara äldre...
Svar på tråden Blivande USKor kämpar vidare - part III