• Ida 84

    Blivande USKor kämpar vidare - part III

    Peand: Jo, jag fick faktiskt sova några timmar.. Men jag var helt koma igår så nu måste jag verkligen lägga i högsta växeln om jag skall hinna bli färdig med uppgiften som skall in i morgon...
  • Ida 84

    Bara jag som är vaken? Eller är alla duktiga och pluggar på?
    Hur kan man som vårdare underlätta för en dement att förstå/bli förstådd? Mer än att man tänker på kroppsspråk och liknande?


  • Ida 84

    Peand: Härligt att se livstecken från dig här inne..
    Verkar som att du har fullt upp om dagarna. Härligt..
    Jag tänkte också på det, men jag tror inte att de kommer förstå innebörden av symbolerna. Men nu tror jag att jag har löst uppgiften någorlunda iaf. Tack ändå.
    Just nu skriver jag en fallbeskrivning om Alzheimerssjuka Ola som är ute och nattvandrar... Får se om man kan få utt något vettigt av det sen..


  • Ida 84

    Peand: Haha, ja det kan ju vara ett alternativ..
    Tråkigt att du inte tycker om psykologin. Själv tycker jag att det kan vara intressant, men som jag sagt innan så hade vi en dålig lärare som fokuserade på fel saker..
    Du kanske kan lämna in samma arbete igen? Då hade det ju underlättat mycket iaf... Men det funkar ju inte bra om det är samma lärare... Haha


  • Ida 84

    Hej alla!
    Tog en paus härifrån i helgen eftersom jag jobbat tre nätter och sovit/läst bort hela dagarna.. Tog ett tag att läsa ikapp..*pust*
    Idag har vi renskrivit näst sista arbetet som skall redovisas på onsdag. Sen är det bara ett arbete kvar innan jag är fääärdiiig.... I morgon är det 2 veckor kvar till avslutningen då vi skall få lunch av skolan och tidningen skall ta kort... Hoppas jag fastnar..


  • Ida 84

    Peand: Bilden kommer bara i lokaltidningen så den finns nog inte på nätet.. Det räcker gott och väl för mig...

    Nu skall jag iväg och handla mat, kylen är väldigt tom efter man varit hos pojkvännen i 1½ vecka..


  • Ida 84

    Peand: Ja hoppas kan du ju alltid göra..

    Fröken 08: Härligt att du snart är färdig.. Jag har bara 2 veckor kvar själv.. Skall bli väldigt skönt.. Synd att man inte har råd att vara ledig hela sommaren.. annars skulle ju det vara att föredra.. Men du har inte möjlighet att åtminstone sätta upp dig på timmar någonstans då?

    Fick se att det finns ett gravvik "till salu" med start då jag slutar mitt sommarjobb... Funderar på om man skall slänga ihop en ansökan.. Söka jobb är nog det värsta jag vet... Först skriva en bra ansökan och sen intervjun... usch...


Svar på tråden Blivande USKor kämpar vidare - part III