• Ida 84

    Blivande USKor kämpar vidare - part III

    Fröken NollÅtta: Vilket konstigt svar och tråkigt att de inte gjorde en bättre motivering till det. Men jag tror ändå inte att det är något du skall ta personligt, även om det är väldigt lätt gjort. Hoppas du får bättre svar någon annanstans.


  • Ida 84
    Fröken NollÅtta: Som Kattahossa säger så kommer det gå. Du får försöka ha bra disciplin och göra det du skall. Och under de två veckorna gör det ju inte så mycket om du inte hinner dammsuga eller liknande en dag. Gör det viktigaste, det andra kan vänta några dagar.
    Nu har inte jag varit på VC själv men de som var där under sin APU fick göra massor. Ta emot patienter när de anmälde sig i luckan, ta prover och massa sånt. Här var de även samtidigt på akuten så det blev lite sånt också + att de hade dagar då de var med på labb, operation och liknande. Nu kanske du inte hinner det eftersom du bara skall vara där 2 veckor. Men de sa att de lärde sig mycket mer under deras 4 veckor än vad de lärde sig i skolan och de var jättenöjda. Så det tror jag kan bli bra. Hoppas du också blir nöjd. Och skönt att du skulle få lite hjälp genom skolan. Håll oss uppdaterade om hur det går för dig. Peand: Jag förstår att du börjar bli sliten när du jobbar så mycket och pluggar samtidigt som du tar hand om barnen också. Låt inte jobbet gå ut över studier och familj bara, det är inte pengarna värda. Du måste ta hand om dig själv också. Och kom ihåg att ett G är ett väldigt fint betyg det också.
    Hur mycket är det du skall hinna med innan "sommarlovet" då? Är det många uppgifter kvar? Tycker du fortfarande inte om psykologin?
  • Ida 84
    delifi2: Det kanske är du och jag... Imorgon skall jag ha en muntlig redovisning och jag antar att vi är färdiga till lunch. Sen är jag ledig fredag och måndag och på tisdagen bjuder skolan på avslutningslunch och förhoppningsvis är betygen klara så vi får dem också. Och då är vi heeelt färdiga...*skryta*
  • Ida 84
    Peand: Skönt att höra/se att du håller gnistan uppe även när du har så mycket att göra! Hppas du får lite tid att ta igen dig också emellanåt.
  • Ida 84
    Peand: Får väl hoppas att tittar fram lite på eftermiddagen imorgon för barnens skull. Haha.. Ja, jag skall försöka njuta imorgon när det är över.. Men jag kommer nog inte slippa skolan helt till hösten eftersom jag sökt om att få läsa sjukvård på distans. Även om jag inte helt bestämt mig än..
    Du får sova gott så du orkar jobba imorgon. Nu skall jag kolla lite till på En sång för Martin innan jag också hoppar i säng...
  • Ida 84
    Peand: Ja nu börjar det kännas lite... redovisningen gick fort idag och nu är det bara själva avslutningen kvar...
    Vad kul. Är ju skönt att få lite omväxling ibland och få göra lite andra saker och se lite nytt. Nu är jag ledig imorgon och sedan börjar jag på sommarjobbet på lördag... skall bara jobba en halvdag, men det blir ju en fin mjukstart..
  • Ida 84
    GBGTjejN: Nä det måste man inte lära sig. Jag kan inte... Det får man isf lära sig under sin praktik om du har med dig en SSK. Det är inte alla Undersköterskor som tar prover, det ingår inte i ens jobb, men man kan få det delegerat till sig från SSK eller läkare, men de får aldrig ge dig en delegation på något du inte kan eller vill. Om du känner att du inte vill ta det ansvaret behöver du inte göra det.

    FamiljenPeura: Haha, du tyckte att det var en bra idé va? Jag vill nog allt vara med själv imorgon och sedan känna att jag är färdig... Sen skall jag ligga i resten av veckan...Skrattande
Svar på tråden Blivande USKor kämpar vidare - part III