• Ida 84

    Blivande USKor kämpar vidare - part III

    Fröken NollÅtta: Det är ju just därför du måste påpeka det. Du är ju där för att lära dig. Och även om man har varit på ett ställe länge behöver inte det kunna att man är bäst på jobbet, ofta tvärt om tycker jag nästan. De som fortfarande känner sig "nya i gemet" är oftare mån om att man skall känna sig hemma och få följa med och lära sig saker, de som varit där länge blir hemmablinda och ser allt som självklart.

    Tycker absolut du skall ringa din kontaktperson imorgon. Det är ju tråkigt om du inte skall få ett godkänt betyg pga dålig handledare. Även om de inte kan fixa fram en ny handledare åt dig så kan de ju se till att nästa gång så får eleverna bättre handledare och bara det kan göra mycket. Du skall inte vara där och nöja dig med en dålig handledare, det drabbar bara dig själv i slutändan.
  • Ida 84

    Ingen som ramlat över en bra sida på nätet där det står om viktiga saker på när man skall t ex inreda ett gruppboende för dementa? med t ex färgade golv-/taklister, inga mönster på bord osv


  • Ida 84

    Nu har jag äntligen återhämtat mig någorlunda efter fredagens personalfest.. Flört Blev alldeles för mycket Skrikandes

    Peand:
    Du kommer klara psykologin! Det är jag helt säker på. Och är det något så får du fråga, jag kan damma av min psykologibok så skall det allt gå vägen...


  • Ida 84
    Peand: Jo, SPA-besöket och middagen var kul, sen är det lite dimmigt..
    Men om det är så många uppgifter på så kort tid kan de väl ändå inte vara så stora? Men sen är det ju det där med att begränsa sig också..
  • Ida 84
    Peand: Ja, de klart att det var så... Jag trodde det berodde på drickan, så dum är jag...

    Oj, försvarsmekanismerna kan vara kluriga om man t ex skall plocka ut dem ur en text eller så, men resten tror jag inte blir så svårt. Maslows behovstrappa är också ganska lätt, tänk bara på att den är väldigt individuell.
  • Ida 84

    Peand: Ja, fika på stan lät trevligt. Själv skall jag till skolan och ha en muntlig redovisning på ett grupparbete... Men sen skall jag hem och skriva ett eget om kommunikation och bemötande mot dementa. Skall bli kul, känner att jag blivit en enstöring och gillar bäst att göra enskilda arbeten.. Är glad för att det blir distans till hösten.


  • Ida 84
    delifi: Du förlorar ju inget på att fråga! Timvikarier är de bara glada över att få.
    Och ja, duscha är en konst.. Jag har nog inte lyckats utan att blöta ner mig än och då är det snart två år sedan jag började inom vården....
  • Ida 84

    Peand: Här är jag...*vinkar* Har tagit en paus idag, ombesiktat bilen (som inte gick igenom den här ggn heller... ), varit och tagit blodprover och hängt i tvättstugan och kollat på hockey... Varit en riktigt skön dag... Imorgon skall vi till Göteborg igen på studiebesök men sen kommer jag få sitta hela helgen och skriva på min uppgift... Skönt att ha nått att göra när pojkvännen skall hänga i verkstan och fixa min bil..


  • Ida 84

    Peand: Söt du är som saknar mig..
    Haha... Jo, visst är han snäll. Men hade han gjort som jag velat hade ju bilen gått igenom på ombesiktningen.. Nu får jag istället en nybesiktning...
    Tvättstugan är väl ett nödvändigt ont, men det är väldigt skönt nu när det är tomt i tvättkorgarna... Men jag är väldigt trött i benen just nu efter att ha sprungit upp och ner i trapporna, men jag ser det som en bra träning..


  • Ida 84

    Peand: Jag håller på att bädda rent i sängen.. Sen blir det nog en lång dusch innan jag hoppar i säng, skall upp tidigt imorgon... Kanske kollar lite på top model innan... Det är lite lagom hispigt för mig..


Svar på tråden Blivande USKor kämpar vidare - part III