• nyår

    ont i bröstvårtorna

    Jag har ont i bröstvårtorna - inte i brösten utan bara bröstvårtorna! Helkonstigt! De har varit styva i snart en vecka och jag vet inte vad jag ska ta mig till (skratta inte nu). Det gör ont att ha BH på sig. Trodde först att jag kanske fått lite torr hud eller eksem, för det har jag haft förr, så jag smörjde in dem men det blev inte bättre.

    Hade det varit så att brösten varit ömma så hade jag inte tyckt det var så konstigt men nu är det BARA bröstvårtorna och de har varit ömma och styva i snart en vecka.

    Någon som haft liknande besvär och vet om det är symptom på något?

    Jag äter inga ppiller längre och slutade för ca 2 månader sedan som ett led i att på sikt kanske bli gravid. Detta hände efter mellan ägglossning och mens.

    Hjälp!

  • Svar på tråden ont i bröstvårtorna
  • Tilda08

    Hellybelly : Verkar stämma i mitt fall. Fick ont direkt efter det datum jag tror att jag hade ÄL.

  • chockoladpudding

    hej tjejer...e på BIM idag ont som f** i ENDAST bröstvårtorna sen 2 dagar eftre ägglossning (antara att jag hade en)...fortfarande ont ingen mens och - imorse

  • midnightstorm

    När jag var gravid fick jag superont i BARA bröstvårtorna stax efter äl redan. Precis som du beskriver kunde jag knappt ha på mig bh.
    Lycka till!!

  • KvillesHopp

    då är vi två ha rmed jätte ont har haftdet nu i en vecka..vet itne vaddet är testa - i tor och har inte fått min mens än??
    vad händer

  • nyår

    Det tog 2,5 vecka innan det onda i bröstvårtorna gick över och i fredags fick jag min mens. Alla kroppar är väl olika! :)

  • enilorac

    Skillnad på ont och ont.... De flesta har nog lite spänningar i bröst eller bröstvårtorna mellan äl och BIM. Men när jag var gravid var det en oerhörd smärta i bröstvårtorna som gjorde att man inte ens kunde ha bh på sig eller något annat tyg som låg emot.

    Kram C och C

  • 16 och orolig

    Hej, jag hoppade över mina p-piller för någon vecka sedan strax efter att mensen hade tagit slut Men jag tänkte inte särskilt mycket på det, så jag och min pojkvän hade sex ändå och nu har jag börjat känna att jag har ont i BARA bröstvårtorna.. Jag vill veta om jag kan vara gravid för jag är bara 16 och inser själv att jag inte är mogen för ett barn då jag går gymnasium och är absolut inte vuxen nog. Men vill ändå inte ha ihjäl ett litet liv.. Behöver råd av några om det skull kunna vara något annat

  • orolig som fan

    Hej är ganska orolig för har haft ont i bröstvårtorna par dagar, och är orolig att jag är gravid. Jag går på p-piller men har hört att det inte är 100% säkert. Finns det inga andra orsaker varför man har detta? 

    Tack för svaren

  • Jooohannaa

    Även jag har haft ont i BARA mina bröstvårtor i några dagar nu (inte gått över än) och jag har p-stav och har därför inte mens men jag är orolig varje gång det är något annorlunda med min kropp som jag inte känner igen, att jag är gravid.. Det är ju inte 100% säkert men varje gång har det varit ett negativt test och nu är jag orolig igen att jag är gravid.. Vad tror ni?

  • 215

    Det gör så ont att bära kläder,kan inte vara gravid har hormonspiralen,ont har jag haft i en vecka nu e orolig va kan det betyda att ha så ont i bröstvårtor det e inte klok hur ont det gör,till och med att ducha gör så ont/ledsen så Ont Ont Ont

  • sillencillasill

    Hej!

    Bra med lite fakta och teorier då jag upplever samma sak 2-3 dagar efter ÄL


    Hellybelly skrev 2007-04-19 18:39:43 följande:

    Hej!

    Jag upplevde samma sak. Jag hittade/fick det här svaret i en tråd:

    "Det är progesteronet i kroppen som gör att man får ont i brösten efter äl. Efter ägglossningen så höjs progestronvärdet i kroppen och på vissa kvinnor resulterar detta i att brösten gör ont.

    När man närmar sig mens och progestronet i kroppen sjunker märker man ofta det genom att det ömmar mindre. Men detta är ganska individuellt."

    tråden: www.familjeliv.se/Forum-1-3/m19393699.html

    Jag hade förmodligen ÄL i fredags, fick ont i lördags och idag torsdag är det nästa borta. Men det har varit et rent helsike, jag känner precis igen din beskrivning TS. Jag har aldrig haft det förrut, så jag undrade oxå...


  • Lena51

    Jag är 51 och har med ont i vårtorna kan inte komma ihåg art jag haft det innan. Konstigt men gör ont som fan

Svar på tråden ont i bröstvårtorna