Inlägg från: Silverkatten06 |Visa alla inlägg
  • Silverkatten06

    Tatueraren stavade fel!

    OJ, vad arg/ledsen/besviken jag hade varit. Tycker han ska fixa dit ett h OCH ge dig pengarna tillbaka. En tatuering sitter ju för livet och då måste ju tatueraren vara extremt noggrann och korrekturläsa både en och två gånger. Såna här tabbar får inte tatuerare göra!

  • Silverkatten06

    Hur ser det ut egentligen? Jag menar om det är tätt mellan bokstäverna kanske det blir värre att klämma in ett h än att låta det vara? Du kanske kan tatuera över hela ordet med en bild istället? Eller går det att skriva om det på nåt sätt? Han kanske kan fixa t.et till ett h och s:et till ett t och så sätta The framför eller nåt, då skulle det bli The light will guide you home.

    Visserligen inte vad du tänkt dig, men det kanske är värt att fundera på hur det går att ändra på snyggaste sätt och inte enbart klämma in ett h..

    Usch, jag känner verkligen med dig. Fy vad ledsen du måste vara

  • Silverkatten06

    TS, kan du inte lägga upp en bild på tatueringen så vi kan fundera på hur man snyggast kan göra om det?

  • Silverkatten06

    Visst har TS godkänt en skiss på sin tatuering men jag tycker ändå att tatueraren har ett ganska stort ansvar i den här frågan. Tror som Svejsan att konsumenttjänstlagen gäller i fall som detta, vilket för det första innebär att han ska utföra tjänsten fackmässigt och i det borde stavning ingå för en tatuerare, för det andra så ska han tillvarata kundens intresse och ge den information kunden behöver. Han borde alltså ha bett TS att noga korrekturläsa.

  • Silverkatten06

    lightswillguideyouhome skrev 2007-04-27 10:57:02 följande:


    Jag har ingen bild tyvärr.Såhär gick det till:Han visade mig typsnittet och gjorde sedan upp en mall på ryggen. Min vän gick då och tittade var den satt och sa ok. Alltså, stavningen var inget varken hon eller jag (som iof inte såg något..) täkte på. Man tror liksom inte tatueraren skall stava fel.
    Du och din kompis borde ha kontrollerat stavningen, men det är ju lätt att vara efterklok. Fundera igenom hur du tror att det skulle bli snyggast och gå sedan och prata med tatueraren. Han kommer säkert att hjälpa dig att rätta till det. Det handlar ju ändå om hans rykte och det är det han lever på.
  • Silverkatten06

    Misfits skrev 2007-04-27 21:44:17 följande:


    Alla vet hur lätt det är att slinta på tangenterna och hur många ggr man kan läsa en text utan att märka en avsaknad bokstav.Eftersom ligts och lights inte låter olika när man läser det så är det inte så konstigt om det blev som det blev...Tycker det är konstigt att du inte lägger in en bild så folk kan ge dig råd
    Visst är det lätt hänt att missa en bokstav, (därför ska man aldrig korrekturläsa sina egna texter) men nog tusan låter ligts och lights olika?!? Ligts är väl inte ens ett ord, eller?
  • Silverkatten06

    Hoppas att han kan fixa det på ett bra sätt så att du blir nöjd. Glöm inte att berätta hur det gått!

  • Silverkatten06

    Lycka till TS, hoppas att han kan fixa det så att du blir nöjd!

  • Silverkatten06

    Jag undrar också hur det har gått? Du håller väl oss uppdaterade, TS?

  • Silverkatten06

    TS - SNÄLLA lägg upp en bild nu, vi är ju jättenyfikna allihop

Svar på tråden Tatueraren stavade fel!