Inlägg från: Clever LG |Visa alla inlägg
  • Clever LG

    Här samlas alla vi som har någon form av Reumatism - Del 2

    TACKAR TACKAR! Det känns otroligt bra. Intressant att höra hur ni har gjort.

    Pussgurka:återigen, Enbrel makes wonders!

    Testade också reumatikerringen men nja, våra är gjorda i platina och det kändes mer som "vi"

    www.vigselring.nu/reumatiker/index.html

  • Clever LG
    Pusssgurka skrev 2007-06-29 10:22:18 följande:
    Ja man vill ju själv välja utformingen på sin ring, hur den ska se ut.Och reumatikerringarna är inte så jätteroliga Rättså trista faktiskt!
    Håller med...Dessutom kan de inte heller göras bredare eller sätta in stenar. Nu har jag ca 6 mm platina sedan min sambos pappas mormors förlovningsring i guld från 1907 som 2 mm kant. Blev väldigt bra. Det är ju ändå en ring som man ska bära hela tiden och då måste man ju vara nöjd.

    MammuMu82, vi tittade på titan och de är ju jättefina. Men nu ligger leveranstiden på tre månader från titanringar.com!
  • Clever LG
    evolyn skrev 2007-06-29 11:16:55 följande:
    idag mår jag riktigt dåligt,det är sviterna av att jag inte tagit min enbrel eftersom jag har halsfluss så måste jag ju göra uppehåll,har ont i fotleden så jag kan knappt gå,ska försöka lägga mig i ett varmt bad och hoppas att det ska bli lite bättre.
    Kramar till dig. Inte kul att känna sig sådan. Det är ju så jobbigt att ha ont i fötterna
  • Clever LG

    Tackar Känns så bra. Usch "lilla chi" hoppas bara att det är tillfälligt...

  • Clever LG

    Hejsan,

    Nu ska jag åka till västkusten för att gå på möhippa och jag vill bara lägga mig och somna om. Är så stel, har ont och är så trött och undrar hur jag ska orka mig igenom en hel dag med aktiviter...Men man får väl försöka smita undan lite...

    Ha en riktigt bra helg tjejer!

  • Clever LG
    Menja skrev 2007-07-01 13:54:39 följande:
    Haha..jo en rejäl spark i häcken skulle han ha Ska hälsa honom att han har på tryckningar på sig från familjeliv att gå ner på knä och fria
    Hahahahah, hälsa från mig också . Min sambo tog "endast" fyra år på sig! Får väl se hur länge det dröjer innan vi gifter oss men det lär nog dröja mer än ett år. Vill gärna ha hus och barn nu

    Möhippan var rolig men jag är så fruktansvärt trött idag. Är stel och sliten men det var det värt. Försökte att ta det lungt mellan aktivteterna. Så nu ska jag gå och sova middag.
  • Clever LG

    Grattis JohannaB i efterskott! Kul! Det är bröllopsfeber bland mina vänner just nu, men vi är ju runt trettio så det är väl egentligen inget konstigt.

  • Clever LG

    Dew, tänk om du gjorde det. Kul! Vi har klarat oss bra i fyra år innan

    Har varit så bra i mina fingrar under ca tre månder men nu så har de svullant upp igen. Usch, får kanske bli en kortisonspruta om det fortsätter.

  • Clever LG

    Susye: Många tröstande kramar till dig.

    Jag förstår exakt hur du känner man är mentalt sliten över att ha ont och man får även dras med den fysiska biten. Ibland så orkar man inte mer, man kämpar och kämpar...

  • Clever LG

    Precis, jag har också sådana dagar då jag vill gömma mig och bara gråta ut och äta chocklad och tycka synd om mig själv.

    Låter inte kul att inte få så mycket förståelse av din man, min f.d var sådan. Han kunde aldrig förstå eller ville acceptera min värk. Kramar!

Svar på tråden Här samlas alla vi som har någon form av Reumatism - Del 2