• zazla

    Hur länge är det okej att ha fest/hög musik i lägenhet en fredagskväll?

    Har de inte förvarnat så hade jag blivit vansinnig efter 22. Förvarnar det så finns det ingen gräns.

  • zazla
    hejlis skrev 2007-07-20 23:18:26 följande:
    Förvarnat och förvarnat. Okej, det är väl bra. Men inte sjutton sover jag bättre och är piggare nästa dag för att grannen förvarnat om hög musik...
    Nä men om man själv ska upp tidigt och verkligen behöver sova så kan man ju ställa in sig på det och typ köpa öronproppar eller sova någon annanstans eller nått.Om det finns möjlighet alltså.
  • zazla
    sofsan skrev 2007-07-20 23:21:34 följande:
    Om min granne nu skulle ha fest och förvarnat oss och jag ska upp och jobba 05:30 dagen efter är det då meningen att jag ska sovaborta då elle?Klart att det finns gränser!
    Ja det beror ju på hur ofta det händer tycker jag. Våra grannar festar väldigt sällan (bostadsrätter med mest pensionärer och barnfamlijer) så skulle de vilja ha en jättefest någongång så unnar jag dem det och hade struntat i om de höll på till 5. Bara det inte är varje helg liksom.
  • zazla
    sofsan skrev 2007-07-20 23:26:07 följande:
    Visst fine att dom har fest men det får ju vara inom rimliga gränser!
    Ja men det får stå för dig. Är det typ en-två gånger om året så unnar jag dem det. Tänker inte sitta och tjura för en sån skitsak. Men som sagt, hade det varit oftare, typ en gång i månaden eller mer så hade jag inte accepterat det.
  • zazla
    sofsan skrev 2007-07-20 23:36:20 följande:
    Men om man nu vill partaja och spela jätte höh musik är det inte bättre att man då köper sig ett hus ute i skogen?
    Men om man festar någon/några gånger per år så ska man väl inte behöva bosätta sig i skogen för det? Som sagt, ömsesidig respekt som du själv säger. Ibland kan man väl stå ut med en sen fest, bara det inte är JÄMT?
Svar på tråden Hur länge är det okej att ha fest/hög musik i lägenhet en fredagskväll?