• Anonym

    Dubbelslag på hjärtat hela tiden i över en vecka!!!

    Hej!
    så hade jag med det innan, dock ingen graviditet.
    det kan vara tecken på reflux, då kan hjärtat slå extra slag. Får du det ståendes eller liggandes? Ligger du ner så kan det vara reflux, magsyra som läcker in i lungorna. Så vardet på mig, jag trodde med att det var ngt med hjärtat , men det var det som tur var inte :)
    Lycka till, hoppas att du blir bättre!

  • Anonym

    sara var det det sköterskan i denna tråd pratade om? sk darrningarna?
    vad sa dom på VC om det.

    hjärtssk - ja du är ju duktig med

     /gjorde en förbannad linssoppa med lök och grejer i nu, gillar det så mkt och tycker det är bra mat nu när jag användermin nya crosstrainer varje dag.

  • Anonym

    shinna jaaa absolut, det har nog med din gravidtet och uppkördhet i magen att göra.

    jag hade så de dista månaderna varje dag, sen gick det över.

    när det trycker på i magen och uppåt hjärta, ja när jag är gasig ovh spänd blir det så, detta är inget svar, men en del av vad tror jag , om t. om inyte hela problemet, men du får ett bättre och pålitligare svar av ssk.

  • Anonym

    Jag har inte läst igenom tråden.

    En dotter till en fd chef fick strul med hjärtrytmen. Hon var på en massa tester och dom kom till slut på att hon hade kaliumbrist (inte kalcium). Det hade försvunnit pga att hon åt för mycket lakrits.

  • Anonym

    När jag hade problem med extraslag o hjärtrusning var jag inne på sjukhus o kollade upp massa saker och ingen förstod, förräns det kom en smart läkare och gav mig novalucol. Det var bara magkatarr. Magsyran retade hjärtat, trots jag inte kände av att jag hade någon magsyra. Och nu vet jag alltid att när hjärtat håller på så där, så brukar det för det mesta vara magen.

  • Anonym

    Jag fick extraslag när jag var mycket stressad och skrev uppsats. Min fästman var jätteorolig. Jag pratade med en familjemedlem som är läkare och han sa att det kan vara så i omgångar om man är stressad. Det kallas något speciellt, men jag kommer inte ihåg vad. Jag gick in på sjukvårdsupplysningens hemsida och sökte på extraslag hjärtat och där stod det om detta fenomen. Det ska inte vara farligt sägs det.

Svar på tråden Dubbelslag på hjärtat hela tiden i över en vecka!!!