Inlägg från: Emil i Lönneberga |Visa alla inlägg
  • Emil i Lönneberga

    Min son har ADHD....

    Jag kan tycka att det är konstigt att han har adhd och inte aspberger som dig.

  • Emil i Lönneberga

    Adhd är ju genetiskt. Jag är helt säker på att min dotter har adhd. Jag ska snart till läkarn och påbörja min utredning. Henne vill jag ta redan nu.

  • Emil i Lönneberga
    hampus04 skrev 2007-08-09 16:14:26 följande:
    Det är inte ärftligt med ADHD! Har du kontakt med någon föreningen till exempel attention? Sök stöd hso andra föräldrar.
    Inte ärftlig?? Varför blir man då tillfrågad om det finns i släkten?
  • Emil i Lönneberga

    Nyfiken gul skrev 2007-08-09 16:54:14 följande:


    det måste inte vara ärftligt - men det är oftast den vanligaste orsaken till att ens barn får ADHD/Asberger eller andra liknande diagnoser...Precis som med Downs o andra typer av funktionshinder kan det även uppkomma slumpartat... Jag har Asberger men ingen annan i släkten har det eller någon anna form av diagnos..
    Jag tror ialla fall att det är genetiskt. En av två bröder till mig är färdigutredd adhdàre. I 5:e klass fick han diagnosen "utvecklingsförsening 5 år" men när han gör adhdutredningen säger dom att han aldrig varit utvecklingsförsenad. Jag fick en diagnos som jag inte ens tänker nämna för den är fruktansvärd och fullständigt fel. Ska göra adhd-utredning och vet att jag kommer få en "ja/adhd-utredning" Det finns bak i släkten (mamma och morfar har men dock outredda)
Svar på tråden Min son har ADHD....