• JeaJea

    Vita hem del 5

    Godmorgon! Tack för trevligt välkomnande  Jag vaknade också tidigt, hoppades få se vårt rådjurspar som bor i trädgården men de hade redan vaknat.

  • JeaJea

    finns inte IKEA´s porslinsknoppar kvar? De där man ser en skruv i mitten, de tycker jag är väldigt fina ihop med skålhandtag på lådorna.

  • JeaJea

    grämer mig att inte vi bytte knoppar nu när vi målade om, hann inte med riktigt och sen var det försent.

  • JeaJea
    Adamama skrev 2007-08-14 23:04:50 följande:
    Är det någon som vet en webshop som säljer Himla. Vill köpa nytt spjälskydd. Eller någon som vet vad de kostar?
    När jag hade köpt och packat upp våra Lexington för 1200:- (x2) gah. hittade jag Himlas för 400:- Himlas var dessutom finare.
    Vet ingen webshop som säljer Himla.
  • JeaJea

    Adamama: Juliah har rätt de kostar 800, det var nog så att skillnaden var 400 mellan Himla och Lexington. Sorry.

  • JeaJea

    Mori: *gulp* Jag älskar svarta eller rostiga urnor, så min röstär att det räcker så där. Får nästan lite ont när man målar sånt som är fint från början. Samma sak med guldspeglar och kristallkronor.

  • JeaJea

    Lynn: Vi bor också på landet. Visserligen bara 5 minuter med bil till affären och 10 minuter till Malmö men ändå så att det inte finns bussar, lekplatser eller några gångvägar.
    Det var lite trist när man ville ut och gå med vagnen. Det vi möjligen oroar oss för är att vi får skjutsa runt barnen en massa sen men det gör man säkert ändå.
    Min man längtar ibland tillbaks till tätorten och vi kollar hus då och då men det ska verkligen vara något alldeles extra för att vi ska flytta härifrån. Fördelarna överväger nackdelarna, helt klart.

    Smajla: välkommen tillbaks!

    Salmiak: var rädd om dig!

  • JeaJea
    Salmiak6 skrev 2007-08-15 19:42:02 följande:
    Tack ni som kommenterat!Ska försöka hålla mig borta, men man är ju ngt beroende!Det kanske bara blir över kvällenMen ibland får jag känslan av att man är lite trött på mina inlägg och bilder. Kanske jag tjatar för mycket om mitt eget?
    Jag tröttnar iaf inte, tycker du är väldigt trevlig och inspirerande.

    Om nån ska dra är det ju jag, känner mig både osynlig, totalt ot och ovit just nu.
    Min blogg handlar om allt annat än inredning fast det är det jag tänker på mest. Är otroligt kritisk och tycker inget duger att visa upp. Alla andra målar och pysslar som galningar och jag blir inte nöjd eller färdig med någonting.
  • JeaJea
    Sylt skrev 2007-08-15 20:54:51 följande:
    Hej alla, välkomna tillbaka ni som varit borta o vi ses snart ni som skall pausa (vet hur beroende man är) Helt OT, men hur länge använder man vagn till ett barn? Vår Sigge fullkomligt ÄLSKAR att åka vagn (han är ett mystroll) o han är nu tre år. Nu när lillebror kom har det ju blivit lite mindre vagnåkande för honom (har bara enkelvagn + bräda som jag hatar). Jag är ute o går mkt o ofta för att jag gillar det + för motionens skull. En treåring orkar ju inte gå i rask takt över en timme o jag orkar inte ha honom på brädan så länge heller. Funderar på att köpa en beg syskonvagn, men det känns lite överdrivet......
    låna en av mig, jag har ju 3 st...
  • JeaJea

    ok då slänger jag in en inredningsbild , ny gardin, har inte sytt ett stygn utan bara hängt upp ett gammalt lakan. voila.

    lakansgardin.JPG

Svar på tråden Vita hem del 5