Inlägg från: Himmelbit |Visa alla inlägg
  • Himmelbit

    Vita hem del 5

    Hej på er!

    Här blir det också en lyxdag imorgon. Har ju jobbat heltid sedan början av augusti (efter mammaledighet, min son är snart 9 månader). Men from idag och en vecka framåt så är jag föräldraledig igen!! Gissa om sonen och jag kommer att mysa och gosa . Denna veckan kommer säkert att gå jääätte långsamt - yeah right

    Imorgon ska jag dessutom klippa mig och färga håret - det känns också lyxigt!

  • Himmelbit
    Salmiak6 skrev 2007-09-20 21:22:17 följande:
    Nu har jag bestämt mig för att lägga ner min blog i alla fall. Har varit inne och spanat i alla er andras bloggar. Ser att ni länkar till varandra precis som jag har gjort, men jag hittar inte en enda som har länkat till min. Så den kan ju inte vara intressant alls då. Nej bort med den!
    NEJ! Ta inte bort din blogg!! Titta på hur många besökare du har istället!
  • Himmelbit

    Helt OT....

    Sitter nu och kollar web-TV på Mia och Klara. Jag har aldrig sett det innan men det är ju helt galet... Vad får folk allt ifrån? Skrattande

  • Himmelbit
    MichaelaW skrev 2007-09-20 21:34:22 följande:
    Himmelbit: Vad kul att du också ska få en lyxdag imorgon, vi föräldrar kan behöva det ibland, det blir inte allt för ofta. Vad skönt för dig att få vara hemma ett tag jag önskar jätte mycket nu att jag bara skulle få vara ledig en vecka eller några dagar utan att veta att jag har massa läxor att göra. Det är så mycket saker som jag har på gång nu men som jag aldrig har tid för bla. ska jag måla en byrå och så ska jag måla om bordsskivan på köksbordet och spraymåla korgoar. Jag har också tyg som jag köpte i sommras som jag ska sy kuddfodral av men som jag inte har gjort än. Sen ska vi ha 2 års kalas nästa helg så jag har lite att pyssla med inför det.
    Ja, det är otroligt skönt!
    Jag har endel "att-göra-saker" men jag låtsas att jag inte ser dem
    Ta en sak i taget och låt vissa saker få ta lite tid, är mitt råd.
  • Himmelbit
    numberone skrev 2007-09-20 21:45:26 följande:
    Får jag gnälla?! ÄR det ok?!
    Det är ok att gnälla... (tycker jag iallafall).
    Vi kan ju stötta varann i det mesta tycker jag!
  • Himmelbit
    MichaelaW skrev 2007-09-20 21:58:44 följande:
    Vilken ledsam kväll det här vart för vita hem tråden. NR och Salmiak: Ni kanske behöver vila en stund från familjeliv, bara få vara för er själva och eran familj, ibland orkar man inte vara social man vill bara vara ifred. Ni vet nog att ni är så välkomna tillbaka när ni vill och känner er redo. Ta hand om er!Himmelbit: Jo jag försöker tänka att ta det lungt med inredningen och målandet. Jag stressar upp mig så fruktansvärt hela tiden, jag fattar inte varför jag ska vara så hysterisk hela tiden. Jag är superstressad över skolan för jag måste klara mina ämnen med högsta betyg i två av dem i alla fall så att jag kommer in på min utbildning som jag har sökt i Stockholm (jag bor i Norrland nu men är född och uppvuxen i Stockholm) nu vill jag verkligen flytta tillbaks igen och det ska jag göra om jag kommer in på högskolan jag är bara så fruktansvärt orolig att jag inte gör det för det är skyhöga intagningspoäng i Stockholm. Sen är jag så pedant och när det gäller inredningen så försöker jag tänka att mitt hem är fint som det är med det blir bara finare och finare när jag pysslar, målar, syr och shoppar. Men mitt problem är att jag aldrig är nöjd! Oj vad deppig jag lät nu, det var inte meningen, jag är inte deppig men orolig inför framtiden.
    Jag förstår! Det är många "duktiga flickor" här och jag själv är en av dem. (OBS! Absolut inte menat som "skällsord" som endel använder det som). Har dock fått betala ett högt pris för detta för nga år sedan som har gjort att jag har omprioriterat rejält. Självklart är jag samma person i grund och botten men jag har en helt annan inställning till livets "måsten" numera.
    Jag kan tipsa om en bok som heter "Diagnos: Duktig - Handbok för överambitiösa tjejer, och alla andra som borde bry sig". Den är skriven av Tinni Ernsjöö Rappe och Jennie Sjögren. Jättebra och mycket igenkännande, enligt mig iallafall.
  • Himmelbit

    Mimma: Minns när du länkade till Hemnet och det huset - såååå fint!! Eller kanske rättare sagt, skulle kunna bli sååå fint

  • Himmelbit
    mimmamum skrev 2007-09-20 22:25:14 följande:
    Mmmm, lite sorgligt känns det, det kunde varit mitt! Men ojoj så mycket jobb!
    Verkligen!!

    *pepping* Tänk vad skönt att inte behöva ägna aaaall ledig tid till att bara renovera och renovera... Du skulle ju aldrig hinna med något annat. Tänk vad många människor som du skulle göra besvikna för att du aldrig mer skulle hinna göra varken Hjärtegryn eller Änglapållar... Eller komma på ngt nytt heller... VILKEN TUUUUR, att du inte köpte det huset!!
  • Himmelbit
    Toola skrev 2007-09-20 22:31:18 följande:
    Tack i alla fall =)
    Toola: Jag minns tavlan och jag tror att det är rätt bild som Mimmi menar iallafall.
    Kolla Mimmis blogg, för där finns trumpeten på en kudde, om jag inte minns fel.

    Är det inte så Mimmi?
  • Himmelbit
    Busan skrev 2007-09-20 22:40:26 följande:
    Jadu där jag kommer ifrån pratar man så där och här har vi mycket tok för oss. Älskar Mia och Klara.
    Skönt att ni bjuder oss andra på galenskapet
    Är det inte ungefär samma dialekt som i "Fucking Åmål"?
Svar på tråden Vita hem del 5