• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Pärla1
    lasseliten skrev 2007-08-20 22:30:28 följande:
    Hej! Nån som kommer ihåg vad minlillaverandra heter på FL? Hon är syster till en vän. .-)  *nyfiken*
    Kommer inte ihåg det....*suck*

    Ingen som visste hur man löste mitt "blogg problem"? 
  • Smajla
    lasseliten skrev 2007-08-20 22:30:28 följande:
    Hej! Nån som kommer ihåg vad minlillaverandra heter på FL? Hon är syster till en vän. .-)  *nyfiken*
    nä, jag vet tyvärr inte det, går ju att fråga på bloggen iofs..
    Pärla1 skrev 2007-08-20 22:19:35 följande:
    Smajla: ja, den hade ju jag också sparat, man har så många bloggar så man har ingen koll ju!En liten fråga: När jag vill lägga in en bild i min rubrik på bloggen så kommer det upp en text, istället för..bla bla, men den dyker bara upp i fem sekunder, sen kan jag inte välja det alternativet.
    hmm, nä, vet inte tyvärr..
  • Det ljuva livet

    Pärla: har du lagt upp bilden? Om inte så testa att lägga upp den först med bloggers text och ändra den när bilden redan ligger uppe.
    (Psst.. Jag har en lampa till dig om du vill ha den ...)


  • Pärla1
    Värsta Supermamman skrev 2007-08-20 22:57:41 följande:
    Pärla: har du lagt upp bilden? Om inte så testa att lägga upp den först med bloggers text och ändra den när bilden redan ligger uppe.(Psst.. Jag har en lampa till dig om du vill ha den...)
    Ok, ska se om lilla tekniska jag lyckas med det. JAG SÅG DET!! SkrattandeSkrev till dig i bloggen, kan man få beställa av dig senare i höst? När vi börjat med köket? Den e ju så himla fin! Hur mkt ska du sälja dem för?
  • lasseliten

    God morgon!

    Idag bär det av till Ikea - igen! Ska byta några täckskivor tilk köket. Hoppas jag hinner förbi Rusta för att se om det finns några boxar kvar....

    Vad har ni för planer för dagen?

  • mimmamum

    Godmorgon lasseliten!

    Alltid lika kul med IKEA! Den boxen är så fin, är också sugen på den!

    Idag blir det promenad och läkarbesök, Albin har fått öroninflammation Ledsen lite otäckt fast han verkar rätt glad ändå! Glad

    Sen tänkte jag försöka städa lite, och pyssla med ett litet nytt projekt innehållande en dalahäst! Är man dalkulla så! Flört Får se hur det blir, ibland ser det mycket bättre ut i huvudet än i verkligheten!

    Jo höll nästan på att glömma, kanske SWAP paketet kommer idag!


  • M HOW

    Godmorgon!!

    Lasseliten,skoj med ikea!! Jag ska dit på fredag Städboxen köpte jag sist jag var i sthlm, dalarna verkar inte ha den men fin är den iaf!!

    Mimmamum tack snälla för det fina hjärtegrynet, det hänger på mitt hjärtegryns säng

Svar på tråden Vita hem del 5