• MariaV

    Vita hem del 5

    Lasseliten, jag måste också säga att det kan vara värt att vänta. Utan sits var ju endå ert första val och med tanke på vad ni betalar och hur länge ni ska ha möblerna så skulle jag köra på första valet.

    Idag har jag råkat göra en reva på våra nya tapeter i Alvas rum. Är så ledsen


  • MariaV

    Jag är mitt i nattningen, måste kolla in dessa underbara bloggar så fort jag får möjlighet.

    Juliah, tyvärr går det inte att ställa/hänga något för revan. Den är dock liten och ganska högt upp så man tänker nog inte på den. Men jag vet ju! Skrikandes


  • MariaV

    Godmorgon. De två senaste mornarna har min lilla tjej vaknat vid 4 och vägrat somna om fast hon är trött. Så nu är jag sååå trött.

    NR, trevlig tråd du startat men jag hoppas du kommer skriva här endå   Kommer titta in där eftersom jag även gillar den stilen. Jag gillar så himla många stilar och det kan skifta från dag till dag.


  • MariaV
    mimmamum skrev 2007-08-17 08:28:37 följande:
    Godmorgon! Vilka drömmar jag har haft, känner mig som en helt ny inredningsmänniska idag, tror att Moosaiks blogg har satt stora spår i mitt inre. Känner mig inte alls nöjd här hemma längre, är trött på romantiken och det gammeldagsa, vill ha in mer vitt, plankväggar, svarta stengolv, rostfritt och enkelhet! Längtar tills vi får hus, då blir det andra bullar! Är det inte härligt att man kan förändras .... över en natt!NR- din tråd kommer som en blixt ifrån klar himmel till mig, känns så rätt!
    Jag som tycker du har så himla fint hemma hos dig! Fast jag gillar ju din "nya" linje också, usch gud vad jag är velig! Gillade även din blogg layout innan och efter..
Svar på tråden Vita hem del 5