• MariaV

    Vita hem del 5

    juliah skrev 2007-09-04 19:55:59 följande:
    mariav, tänkte precis börja skälla på godisätarna härinne, nåja, vi får som sagt bunkra upp och denna gången blir det goood choklad från hamnen. Inget småplockskrafs! :D
    Längtar..
  • MariaV

    Godmorgon.

    Vad tråkigt att den inte passade mimmamum, ja ibland blir det ju inte riktigt så bra som man tänkt sig. Fast oftast blir det ju bra

    Snart ska jag åka till skolan. Lite surt för jag måste åka i över en timme tidigare än jag egentligen behöver bara för att tågen ALLTID är försenade och jag gillar inte att komma försent till lektionerna.

  • MariaV
    mimmi006 skrev 2007-09-05 20:14:09 följande:
    Mycket roligt på tv ikväll, det var länge sen känns det som! julaih- bra jobbat, tjejen!
    Jag håller med mimmi, vad spännande med final av projekt runway. Du följer väl också det har jag för mig
  • MariaV

    God förmiddag.
    Just nu ligger jag nedbäddad i sängen och är så sjuk. Tycker riktigt synd om mig själv idag.. Jag till och med fuskar med mitt sunda liv för min man har vart och köpt min favoritchoklad som jag mumsar i mig.

    Min hjärna hänger inte rikigt med idag så jag vet vad jag ska kommentera, men mimma och juliah vad roligt att ni vart omnämda!

  • MariaV

    Lynn, Grattis! (alkoholfri drink givetvis)

    Gemelli, här är en till som gapskrattar!


    Hörni, vad tror ni om vitt standardkakel uppsatt omlott (eller vad man säger)?


  • MariaV
    juliah skrev 2007-09-13 15:56:46 följande:
    Å vad ni jobbar på tjejer!mariav, jag är inte så förtjust i standard omlott. Men om det är lagt som vanligt, ja!jea, har du kollat in hemsidan för lite tips? Jag blir alldelles sjuk när jag går in där och ser allt fint, den nya Ultimate kollektionen är sååå fin!
    Jag har också tänkt att det inte ser bra ut men sen såg jag ett badrum i nya Allt i hemmet som hade så. Och det såg fint ut.
    Fast det är nog "säkrare" att sätta upp dem som vanligt.
Svar på tråden Vita hem del 5