• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Smultron och glass

    Gemelli: Åh, nej vad jobbigt! Hoppas det "bara" är vanligt magont och att det går över snart, och att lilla bebisen flyttar lite på fossingarna så att du kan andas igen!

    Lasseliten: Jag är ju ingen expert på graviditeter och så, men min sambos syster var magsjuk när hon skulle föda. Inte så himla trevligt. Det positiva var dock att hon och familjen fick ha ett helt eget rum under hela vistelsen på sjukhuset.

  • Birks och Kalles mamma

    Camilla R skrev 2007-08-24 09:43:43 följande:


    Jag vill ha en köksklocka till köket och har fastnat för klockorna av Bengt Ek, men vilken? Är nog mest sugen på den med timern...www.cosas.se/shop/art.asp&catid=174&fu...=www.cosas.se/shop/art.asp&catid=174&fu...=
    Jag gillar den utan timer bäst. Jag tycker den blev lite tung i formen med hängande timer, även om jag håller med om att det vore praktiskt.
  • LissAnna
    lasseliten skrev 2007-08-24 13:24:09 följande:
    Jättefint LissAnna! Jättefin grå ton.
    Är det? I sonens dator ser det hur mörkt ut som helst? Det rosa då? Det är cerist i hans dator.
  • Camilla R
    LissAnna skrev 2007-08-24 13:22:40 följande:
    Kan nån gullig säga om det kan se ut som det gör i min blogg. Har ändrat lite. Eller ska jag ha vitt, som innan. Min sons dator visar inte samma färger.
    Visst kan det se ut så, men färgen är ganska mörk grå (på min dator i alla fall) men det är ändå fint.
  • LissAnna
    lasseliten skrev 2007-08-24 13:24:09 följande:
    Jättefint LissAnna! Jättefin grå ton.
    Kyss
    Camilla R skrev 2007-08-24 13:31:22 följande:
    Visst kan det se ut så, men färgen är ganska mörk grå (på min dator i alla fall) men det är ändå fint.
    Kyss Tack! Skruttdator man har.
  • Birks och Kalles mamma

    Smultron och glass skrev 2007-08-24 12:06:17 följande:


    Adamama: Åh, vad irriterande! Juliah, vad kul att du är tillbaka (jag har ju inte skrivit så mycket, men läst desto mer). Ditt hem är verkligen otroligt vackert!Min "man" (sambo) är också röris. Vi har många vänner som blivit ännu närmare vänner när de får reda på vad han jobbar med ;) Jag jobbar med försäkringar, så jag är inte lika poppis. Hihi Jag har också boken "Vit Jul". Den är verkligen jätteinspirerande!
    Jodå vi har säkert en massa frågor till dig angående försäkring. Mig vill du helst inte se när jag jobbar. Jag jobbar ju med sjuka barn.
Svar på tråden Vita hem del 5