• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Mori
    Skogsstjärnan skrev 2007-08-24 20:31:21 följande:
    Pust!Nu har jag läst ikapp, men kan nog inte kommentera allt. Ni skriver så himla mycket på en dag Vill ändå skicka två speciella kramat till Gemelli och Knyttis. Till Gemelli för att du har det jobbigt och till Knyttis för svar på mitt inlägg Ni andra får nöja er med en stooor gruppkram Ikväll efter jobbet åkte jag och storhandlade till stan med min son. Skulle också ha 4 MEGA blöjlådorlådor plus en tripp-trappliknande stol från en affär. Stolen skulle jag ha till jobbet. Efter mycket stul med diverse saker och en 1½ åring som hela tiden ställer sig upp i kundvagnen så var tålamodet och nerverna nära att brista... men men. Nu är vi hemma och jag ska försöka äterhämta mig Hoppas ni har en bra kväll och helg!
    Jag nöjder mig så gärna med gruppkramen. Å jag måste säga att det är skönt att höra att det finns fler som har 1,5 åringar som inte sitter snällt i vagnen när man handlar.... folk glor på oss som om vi aldrig uppfostrat dottern när vi handlar...
  • Skogsstjärnan
    Mori skrev 2007-08-24 20:37:35 följande:
    Jag nöjder mig så
    gärna med gruppkramen. Å jag måste säga att det är skönt att höra att
    det finns fler som har 1,5 åringar som inte sitter snällt i vagnen när
    man handlar.... folk glor på oss som om vi aldrig uppfostrat dottern
    när vi handlar...
    Hihi Ja usch vilka dåliga föräldrar vi är som inte får en nyfiken 1½ åring att SITTA STILLA medan mamma storhandlar och allt krånglar Alla andras barn än våra sitter sääääääkert stilla, visst?
  • Birks och Kalles mamma
    Skogsstjärnan skrev 2007-08-24 20:31:21 följande:
    Efter mycket stul med diverse saker och en 1½ åring som hela tiden ställer sig upp i kundvagnen så var tålamodet och nerverna nära att brista... men men. Nu är vi hemma och jag ska försöka äterhämta mig Hoppas ni har en bra kväll och helg!
    Läs hitorien i denna länk så förstår du hur enkelt du har det: cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll&item=130144061675
  • Skogsstjärnan

    Birks och Kalles mamma skrev 2007-08-24 20:44:41 följande:


    Läs hitorien i denna länk så förstår du hur enkelt du har det: cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll&item=1...
    Ha ha ha ha!!!!

    Gud så roligt

    Men tänk att folk faktiskt är villiga att betala så mycket för korten. Bra försäljningsknep tydligen
  • FruPuffen
    juliah skrev 2007-08-24 17:59:52 följande:
    Godkväll!Tack för tipsen ang. typsnittet, var hittar jag dem? På sidan som ni laddat ner scriptina ifrån?Jag var på en mysig liten tur med båda barnen i nya vagnen, blev bara kläder men fick iallafall med mig ett litet myrtenträd hem, måtte jag inte döda den nu inom loppet av en vecka (mina nya fina murgrönor dog).Har ni sett Lexingtons höstnyheter? Så mycket fint!
    Här är lite tips ang Myrtenträd som jag hittade (vill också ha myrten- eller olivträd!)
    www.lantlif.blogspot.com
    Mamma till Albin 2 år och Kotten i magen, bf 20 aug!
  • Mori

    Grejjade ihop några hjärtetiketter till korgarna i hallen Ni inspirerar mig så mycket i denna tråd att jag nästan helt slutat sova!
    Etiketter på korgar..JPG

  • FruPuffen
    Mori skrev 2007-08-24 21:24:28 följande:
    Grejjade ihop några hjärtetiketter till korgarna i hallen Ni inspirerar mig så mycket i denna tråd att jag nästan helt slutat sova!
    Vad fint du har gjort!
    Mamma till Albin 2 år och Kotten i magen, bf 20 aug!
  • knyttis
    Rori skrev 2007-08-24 18:32:05 följande:
    Gokväll i tråden! Nu är vi hemma tillbaka efter vår härliga resa. Är såå avis på er som bor i Stockholm, där finns ju verkligen hur mycket som helst Fick med mej en del godbitar Köpenhamn är ju inte heller fy skam Men nu blir det till att ställa iornding för vårt bröllop så inredningen får stå på hyllan en vecka... ...men alltid lika kul att kika in här och få inspiration. Skulle vara kul att börja blogga
    Välkommen tillbaka - roligt att resan var lyckad! Ser fram emot bilder sedan! Så ni ska gifta er om en vecka? Stort grattis!
  • Smultron och glass

    Mori: Vilka himla söta hjärtan!

    Själv är jag gräsänka ikväll, sambon kommer inte hem förrän imorgon kväll eller på söndag. Jag funderade på att bjuda hit någon eller gå ut. Men det är så skönt att vara ensam hemma! Det händer alldels för sällan. Så ikväll lyssnar jag på hög musik, skriver brev (hur ofta skriver man handskrivna brev?) och pysslar lite.

    Ha en trevlig kväll allihop!

Svar på tråden Vita hem del 5