• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • lasseliten
    Camilla R skrev 2007-08-28 14:17:28 följande:
    Vad är det för klocka du köpt?? Är själv sugen på en väggklocka från Bengt Ek som finns på Cosas.
    det är den jag har köpt, utan timer. Hoppas att den är lika fin irl.
  • Malwa

    Har pratat med målaren igen. Han pratar om en färg som heter stockholmsvit! ngn av er som har den?


    Ramlar man för att man dör eller dör man för att man ramlar?
  • Fotograf Karlander

    Klart jag ska visa före o efter bilder


    Tro på dig Själv-Du är Bra som du är
  • Smultron och glass

    Malwa: Stockholmsvit är bruten vit mot gult. Det är självklart en smaksak, men jag gillar det inte. Ser lite nikotinfärgat ut, fast svagt. Mitt kontor är målat i Stockholmsvitt (inte jag som valt), och jag stör mig jättemyckt på det, framför allt för att fönstren och taket är målade i råvit, så där ser man skillnaden tydligt. Men som sagt, en smaksak. Jag gillar antingen vittvitt (råvit) eller bruten mot yttepyttelite grått.

  • Mori
    gemelli skrev 2007-08-28 14:13:49 följande:
    Men är dom lika tjocka som ståtlig då? Vill ha lite grövre hyllplan inte dom där tunna vanliga...Konsollerna har jag redan köpt, har gått och väntat på att dom ska komma in för det sa dom att dom skulle göra. Men tydligen INTE

    Tror dom är 15 mm, så dom är ganska tunna. Annars är det väl bygghandeln som gäller Blir också less på att de bara slutar med grejer, fast de säger att det SKA komma in!

    Smultron och glass:


    Lillafruluva: Äntligenm en jämnlike

  • mimmi006

    Instämmer! Och det där med stockholmsvit är lika olika som med färgkoden 0502-y, det är den gamla nyansen man ska sträva efter. Snickerierna brukar inte lysa vita mot den gamla... vi är ju några som har fått "fel" här nu och gråtit i tråden! *fniss*
    Värsta Supermamman skrev 2007-08-28 16:05:34 följande:


    Malwa: Jag gillar färgen med ncs-koden 0502-y, obs absolut inte med ett S fram för så är den ful.
  • Malwa

    Verkar som om min färg är utan S! så då får jag väl hoppas att det blir bra nu då!
    Fick verkligen panik när jag såg allt det pastellgula.


    Ramlar man för att man dör eller dör man för att man ramlar?
Svar på tråden Vita hem del 5