• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • mimmi006

    juliah- vilka fina saker du köpt från Cosas! vet inte hur många gånger jag har kollat på de där sakerna !

  • MariaV
    mimmi006 skrev 2007-08-15 19:42:07 följande:
    Adamama- syster lycklig har en del Himla, men jag tror inte de har Himlas spjälsängsskydd. Kolla Alfons house junior eller tradera.Nyfiken Rosa- jag älskar såna väskor och dessutom måste de vara slitna ! Du får leta på second hand... mint & vintage kanske har?
    Syster Lycklig har himlas spjälskydd fast endast i butiken tror jag.
    Salmiak6 skrev 2007-08-15 19:42:02 följande:
    Tack ni som kommenterat!Ska försöka hålla mig borta, men man är ju ngt beroende!Det kanske bara blir över kvällenMen ibland får jag känslan av att man är lite trött på mina inlägg och bilder. Kanske jag tjatar för mycket om mitt eget?
    Salmiak, vad har du fått det ifrån? Gillar verkligen när du lägger in bilder och har funderingar!
  • juliah

    mimma *fniss*, jag som är otydlig, jag har köpt tre på båge redan men vill  ha en ÄNNU större. köper en och hoppas på att den ska växa till sig ordentligt!

  • Lynn84
    Salmiak6 skrev 2007-08-15 19:42:02 följande:
    Tack ni som kommenterat!Ska försöka hålla mig borta, men man är ju ngt beroende!Det kanske bara blir över kvällenMen ibland får jag känslan av att man är lite trött på mina inlägg och bilder. Kanske jag tjatar för mycket om mitt eget?
    Så känner vi nog alla någon gång vännen!
    Jag har gjort det ofta. Man är väl inte så van vid att man faktiskt kan göra på det viset, prata på om sitt och visa upp sina stolta bilder. Men det är ju det som är grejen, för alla här uppskattar det lika mycket, det är ingen som tycker att det blir tjatigt för att man pratar om sitt intresse för heminredning till som tätt och slår dövörat till. Nej, här är vi allihopa för att få utlopp för våra estetiska känslor och egga varandra i våran lilla "sjukdom" Skrattande

    Hoppas vi ser dig snart igen! *Kramar*

    Vill inte verka nyfiken på något vis är nog mest orolig att något hänt när ni säger att ni ska pausa från FL. Är det för att det tar upp så mycket tid i ens liv som ni pausar eller för andra orsaker, tex. arga och besvikna män som ställer ultimatum? Vi pratde ju om detta härrom dagen. Det verkar vara vanligt hos oss allihop!

    Hur eller hur så ser vi fram emot när ni stiger in här igen och hejjar på oss, kommer med tips och ideér eller bara era söta små kommentarer!

    Å vad mkt kärlek! *fniss*
  • juliah

    mimmi, otippat va?SkrattandeJag har också spanat länge och idag var det dags att slå till!

    mamma föresten, tusen tack för dammsugartipset, den är en fröjd och min nya lilla älskling *fniss*

  • Salmiak6

    Lynn 84

    Gulligt skrivet!
    Nej anledningen till att jag känner att jag måste hejda mig lite är att jag tänker på inredning HELA dagarna. Jag känner att jag glömmer bort mina barn. Tänker mer på hur deras rum ser ut än att de har en mamma som leker med dem och engagerar sig.
    Det har varit extremt mycket inredning i mitt huvud nu det senaste, måste försöka lugna ner mig lite.
    Här är det ju så himla svårt också, för man får så oändligt mkt nya ideer hela tiden.


  • mimmamum

    juliah, inte är väl jag din mamma eller? *fniss* Vad kul att du gillade den, visst är den fin!? Min har inte hittat in i städskåpet ännu utan får stå framme! Då är jag med på murgrönorna, köpte du färdiga stora?


  • mimmi006

    juliah- inte så otippat ! Den nya klockan är fin också... jag tror att det var där jag såg en i aluminium under nyheter som jag föll för.

    Salmiak- ja, det är svårt att hejda sig när något är så roligt! Nu hinner jag inte tänka så mycket på inredning pga jobb, så jag kommer bli (ofrivilligt) botad !

  • emmasa

    skogsstjärnan: En till som bor på landet fast i ett samhälle. Mittemot Juliah tvärs över vägen ligger det ett nytt samhälle där det ska bli 120 hus. Så skönt att bo här, lungt och fridfullt men ändå mycket barn och nära till allt med bil. Kunde knappast bo bättre Livet på landet är vad jag vill ha

    Lillafruluva: Då bor du närmare Nynäshamn än oss. Ska ni hyra stuga eller permanentboende? Kommer du härifrån eller hur hamnar man här? ( En liten undran från en inföding som aldrig lyfte på vingarna och flög bort ...hi,hi )

    Nu har symaskinen åkt fram ÄNTLIGEN och gardinen till sonens rum ligger under nålen, har bara en liten FL paus Skrattande
    Sänghimmln jag sytt får inte plats under snetaket, det blir för snävt Gråter Någon som har bilder från sina barnrum med sängen under snetaket? Vill ha lite idèer hur jag ska mysa till det


Svar på tråden Vita hem del 5