• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Sagalin
    juliah skrev 2007-09-03 07:31:34 följande:
    mimma, ja priset var suveränt, frågan är om jag vågar. Det är långt ifrån vad jag hade tänkt mig men det skulle kunna bli en succé, samtidigt som det kanske floppar totalt.
    du får väl sälja det på Blocket om det inte blir bra, Ikeamöbler säljs nog ganska lätt.
  • Sagalin

    Marcus satt igår och ritade upp i sitt Cadprogram en tilltänkt ombyggnad vi ska göra här hemma. vi har ett stort rum 4x8m som vi inte använder idag och som har helt kass fönster. Det vi har tänkt är att dela av det för att göra en grovrentré från garaget och en tvättstuga. Andra delen ska vara minibibliotekutanför vårt stora rum och i anslutning till vår uteplats. Jag ska se om jag kan få in den till mitt galleri i kväll.

  • Rosesarered

    Har hittat några favoritbloggare men vet inte vilka som ligger bakom bloggen.
    Vem har?
    Spets och Snor
    Lantlif
    Jordgubbar med mjölk
    Agnes Shabby Chic
    An angel at my table

    Otroligt fina bloggar iaf.

  • juliah

    malins, vad roligt, ska bli skoj att se. Verkar som att många har riktigt stora projekt på gång, roligt!

  • Sagalin
    juliah skrev 2007-09-03 07:51:10 följande:
    malins, vad roligt, ska bli skoj att se. Verkar som att många har riktigt stora projekt på gång, roligt!
    ja, vi behöver nämligen byta resterande fönster  i huset, vi bytte hälften för 5år sedan men dom andra ska bytas nu också och då måste vi veta vad vi ska göra med detta rum. Det är en tillbyggnad som gjordes på 70-talet som en vinterträdgård men vi behöver inte den ytan till det. Vi använder stora rummet som tvrum och matsal men det gjorde inte Marcus farmor och farfar dom anv det som finrum och när det inte var kalas var det stängt till det rummet så därför bygde dom en vinterträdgård/loggia för att vara i till vardags.Skrattande
  • newht

    Åh, man kunde byta bakgrund...*puh* Hade de bara vart löven hade jag kunnat ha de, men...de andra ser ut som mina gamla svampade tapeter! Jag e la int inne här så ofta men ändå! Rostrött bland vitälskande tjejer-näää! Såg en läskig jultapet med...hujeda mig!

    Jordgubbar med mjölk e en av de finaste bloggar jag vet, tätt följd av Julias Vita Drömmar - stor inspiration för mig! Vi gör om köket hemma o mimma´s kök ligger mig varmt om hjärtat! Hon har de vackraste kök jag sett på år o dar!

  • juliah
    newht skrev 2007-09-03 08:07:17 följande:
    Åh, man kunde byta bakgrund...*puh* Hade de bara vart löven hade jag kunnat ha de, men...de andra ser ut som mina gamla svampade tapeter! Jag e la int inne här så ofta men ändå! Rostrött bland vitälskande tjejer-näää! Såg en läskig jultapet med...hujeda mig!Jordgubbar med mjölk e en av de finaste bloggar jag vet, tätt följd av Julias Vita Drömmar - stor inspiration för mig! Vi gör om köket hemma o mimma´s kök ligger mig varmt om hjärtat! Hon har de vackraste kök jag sett på år o dar!
    Söta newht! Det värmer just nu när jag är i en seriös inredningssvacka! Kram på dig!
  • Hanna E

    Smajla: du ska inte behöva be om ursäkt för någonting! Jag läser alltid inläggen från din svärmors blogg, tycker att det är så kul att se en massa nytt, utan att behöva ge sig ut i affärerna. Jag vill att du fortsätter visa hennes blogg, den inspirerar ialla fall mig!

Svar på tråden Vita hem del 5