• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Birks och Kalles mamma
    lasseliten skrev 2007-09-02 21:40:13 följande:
    Ev-soffan
    Superfint! Fast jag skulle inte klara mig utan alla överskåp.
  • Sagalin

    pärla, klart du ska måla skåpet vitt! Ibland försår inte ens man/sambo vad som är det bästa i inredningen även om de tror det.

  • Birks och Kalles mamma
    juliah skrev 2007-09-03 07:31:34 följande:
    mimma, ja priset var suveränt, frågan är om jag vågar. Det är långt ifrån vad jag hade tänkt mig men det skulle kunna bli en succé, samtidigt som det kanske floppar totalt.
    Jag kan inte se vilken PS du tänker på eftersom jag inte kan se direktänkar till IKEA. Vet inte varför... Vi köpte PS som TV möbel nu i somras. Tycker den känns jättebra, förutom att det låter när barnen envisas med att leka med luckorna. Vi har en sändare på ovansidan så att vi kan använda fjärrkontrollen fast dörren är stängd.

    Här är bild. Vi måste fixa till sladdarna bättre: www.vanrillaer.com/article.php
  • Fotograf Karlander

    Ingen som ville tycka till om vårt lilla Hus


    Tro på dig Själv-Du är Bra som du är
  • Det ljuva livet

    Godmorgon!

    Ni skriver på som vanligt!

    Smajla: Tycker inte alls att du behöver be om ursäkt! Kram.

    Gemelli: Underbara sängkläder.Köööp!

    Idag ska här målas, så gott det nu går med två av tre barn hemma.


  • Det ljuva livet

    Fotografen: Det kommer att bli superfint!! (tog en stund att hitta mappen bland alla dina mappar ) Jag var inne och tittade igår när jag hade läsaikapp-rally men missade att berömma det när jag väl kom ikapp.


  • Birks och Kalles mamma
    mimmamum skrev 2007-09-03 09:47:55 följande:
    Birk, det är det skåpet jag menar, vill ha två bredvid varandra och TV ovanför, juliah tänkte på det smala höga!
    Jamen vilken tur då. Då blev det ju i alla fall halvrätt. Såg du bilden på vårt skåp?
Svar på tråden Vita hem del 5