• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • gemelli
    knyttis skrev 2007-08-15 22:50:46 följande:
        Hej och halå!Nu har jag pysslat med en egentillverkad stolsdyna till vår Ikea pall, köpte blå-vitt randigt tyg på Bruka. Jag är så frusen så en sådan behövde jag Tjenixen har inspirerat mig att tillverka egna kronor, så de har jag provat på också, blev väl sådär.Och till sist en liten blommpinne jag köpte på Syster Lycklig
    Ååå vad fint, jag måste oxå måla min pall
    JeaJea skrev 2007-08-15 22:52:05 följande:
    altandörren i vardagsrummet.Gemelli: kolla in min kompis jessan71 hennes ritningar går inte av för hackor, inte deras nuvarande hus heller. Hon är grym på inredning, jag har försökt locka hit henne för allt hon gör är toppklass.
    Sprang genast dit, men hon hade inte så mkt bilder på sitt hem som jag kunde se. Ritningar?
    Salmiak6 skrev 2007-08-15 22:54:31 följande:
    En snabb titt på mina foton jag skrivit ut idag
    JÄTTE JÄTTE FIIIINT!!!

    Så fint i svart/vitt
    En liten Vide i magen enligt ul
  • Fröken Vit

    Oj oj oj vad ni skriver. 30 sidor att ta igen *jisses*

    Juliah, kul att du startat blogga igen (jag har väntat hela sommarenFlört)
    Underbart fantastikst halsband som jag genast måste beställa!

    Lite nytt i min blogg så länge (mina första trevande försök att blogga)

    Sov gott!


  • Salmiak6

    Knyttis

    Vad fint du har gjort! Jätteimponerad!
    söta krukor med fina hjärtan på tråd. Gillar också dom. Har nyligen köpt 2 st jag med. Men jag köpte Madame Stoltz kronor. Vågade mig inte på det själv... Men du kunde ju uppenbarligen!


  • lasseliten

    Salmiak - jättefina bilder! Är det du och mannen längst ner till vänster? Isf ser din man ut som David Beckham

  • JeaJea

    Fina bågar, ni behöver inte vara rädda för blommorna, det finns liksom inga fel, man gör som man vill och tycker är fint själv. Det enda de vill ha är vatten, ljus och kärlek.

    Alla mina orkidéer har nya stänglar på gång nu - inte tack vare mig utan städerskan och hon gör helt fel, för de stod i vatten. Lustigt.  

Svar på tråden Vita hem del 5