• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Smajla
    Theis skrev 2007-09-09 17:35:36 följande:
    Smajla...Har letat efter vakre hjem på press stop men hittar den inte. Vad har du sökt på?
    Nej, jag fann den inte heller på press-stops hemsida så jag gick till butiken inne i stan (Göteborg).
    mimmi006 skrev 2007-09-09 17:36:06 följande:
    Smajla- fina bilder, smultron är en favorit! Heeelt klart! Nublu- ska de ta bort ncs- koderna? Det låter helt tokigt, men de borde verkligen revidera dem.
    Tack!
    mimmi006 skrev 2007-09-09 17:37:49 följande:
    Den är norsk, fungerar det då? Annars har jag sökt bara på namnet... Ursäkta Smajla att jag tog vid...
    Nej, den finns inte där, jag har letat till förbannelse.. Köpte den inne i stan på Press-stop. Tog vid? Vad menar du? Men det är nya numret jag köpte - med bad så den var tydligen tidig då förmodar jag? För nästa nummer stod i tidningen att det kommer först i november..
  • Smajla
    NyfikenRosa skrev 2007-09-09 18:54:15 följande:
    uppdaterad och höstrensad blogg...www.mildamaranger.blogspot.comHar hittat fina saker till hallen som jag ska ha! ett skohorn med tillhörande krok... I morgon får det bli trädgårdsdag... plantera ljung, ta in pelargonerna och ta in skyltar. Kanske är dags att skörda min mynta som växt sig enorm. Någon som vet om man kan frysa mynta?
    Vilka fina inlägg du lagt in! Jag tror man kan frysa in men att de tappar lite av smaken bara.. Värt ett försök om inte annat!
  • mimmi006

    Smajla- hon frågade dig och jag svarade, det var det jag menade. Nästa nummer ska komma den 13 september står det på hemsidan och de har funnits på presstopps hemsida förut.

  • Smajla
    mimmi006 skrev 2007-09-09 19:17:21 följande:
    Smajla- hon frågade dig och jag svarade, det var det jag menade. Nästa nummer ska komma den 13 september står det på hemsidan och de har funnits på presstopps hemsida förut.
    Ah, då fattar jag. Ja, jag har då letat där men inte funnit den, hade dock också för mig att den funnits där förr. Men fanns ju i butiken så då tycker man att de borde ha den på nätet också..
  • mimmamum

    Så du har redan köpt den Smajla, längtar tills jag får den!

    juliah, om du inte hittar någon tallrikshylla du gillar så har jag sparat beskrivningar på två som jag gillar till ett barnrum, vill du att jag fotar?

    NR- din blogg är så fin tycker jag! Hallen blir säkert riktigt bra!


  • emmasa

    Jag prenumererar på vakre hjem. Så skönt att få den i brevlådan. Sa upp nästan alla tidningar och valde den istället.

    NR: skitsnyggt i bloggen. Ångrar så att jag inte valde blogspot som blogg värd. Blogg.se är så tråkig i layouten och tyvärr väldigt begränsad.


  • Smajla
    mimmamum skrev 2007-09-09 19:21:54 följande:
    Så du har redan köpt den Smajla, längtar tills jag får den!juliah, om du inte hittar någon tallrikshylla du gillar så har jag sparat beskrivningar på två som jag gillar till ett barnrum, vill du att jag fotar?NR- din blogg är så fin tycker jag! Hallen blir säkert riktigt bra!
    Ja, det var ett bra köp! Flört
  • Hvita sinnen

    hihi juliah jag funderar på att göra mig av med min tallrikshylla

    Blev såååå besviken på nya numret av VHOI, var nästan inget alls jag fastnade för och så har man längtat hela sommaren.

    emmasa: kul att det var fler som gillade tyget, ska bli kul att se hur dina kuddar kommer se ut!

  • mimmi006

    Och jag som funderar på att ta hem min igen... mormor lånade den för sisådär 10 år sen! Jag ska ha den till barnrummet, a la oliver furniture!
    Hvita sinnen skrev 2007-09-09 19:46:27 följande:


    hihi juliah jag funderar på att göra mig av med min tallrikshylla Blev såååå besviken på nya numret av VHOI, var nästan inget alls jag fastnade för och så har man längtat hela sommaren. emmasa: kul att det var fler som gillade tyget, ska bli kul att se hur dina kuddar kommer se ut!
  • emmasa
    Hvita sinnen skrev 2007-09-09 19:46:27 följande:
    hihi juliah jag funderar på att göra mig av med min tallrikshylla Blev såååå besviken på nya numret av VHOI, var nästan inget alls jag fastnade för och så har man längtat hela sommaren. emmasa: kul att det var fler som gillade tyget, ska bli kul att se hur dina kuddar kommer se ut!
    Hade helt missat dina kuddar. Fick tipset av Juliah. Men dina kuddar blev jättefina, vilken snäll mamma du har
Svar på tråden Vita hem del 5