• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Skogsstjärnan

    mimmamum: Har du en beskrivning på en tallrikshylla??? Jag vill gärna se för jag hittar ingen att köpa som jag gillar (och vågar inte måla om den gamla som jag redan har ).

    Jag EFTERLYSER fortfarande hur man laddar ner SCRIPTINA!!! Inboxa gärna, för ni skriver hiskeligt myckket

  • M HOW

    Mori..det finns en speciell grundfärg som du kan använda så att det mörka träet inte "blöder" igenom! Jag har själv målat en säng som hade samma färg som ditt skåp innan!!

  • Mori

    lillafruluva och Hvita sinnen: Oh, jag som har noll tålamod. Då får det nog vara som det är...


    emmasa och Septemberpyret:

    mimmi006: hm, det blir nog spara. Som sagt tålamod är inte min grej. Oxh ju mer jag tittar på skåpet så gillar jag färgen... Funderar dock på att sätta vit spets bakom glaset

  • mimmi006

    Jag vet inte, men det känns som det ska vara brunt! Lite synd att måla över det, tycker jag! Tyg är lättare att byta om man ångrar sig...


    Mori skrev 2007-09-09 20:29:02 följande:
    lillafruluva och Hvita sinnen: Oh, jag som har noll tålamod. Då får det nog vara som det är...
    emmasa och Septemberpyret: mimmi006: hm, det blir nog spara. Som sagt tålamod är inte min grej. Oxh ju mer jag tittar på skåpet så gillar jag färgen... Funderar dock på att sätta vit spets bakom glaset
  • mimmamum
    Skogsstjärnan skrev 2007-09-09 20:24:50 följande:
    mimmamum: Har du en beskrivning på en tallrikshylla??? Jag vill gärna se för jag hittar ingen att köpa som jag gillar (och vågar inte måla om den gamla som jag redan har ).Jag EFTERLYSER fortfarande hur man laddar ner SCRIPTINA!!! Inboxa gärna, för ni skriver hiskeligt myckket
    TVÅ stycken, ska fota, kommer snart!
Svar på tråden Vita hem del 5