Inlägg från: Sagalin |Visa alla inlägg
  • Sagalin

    skogsstjärnan; fina saker, men jag skulle nog bytt spegelglas och behållt det gamla. Enligt Feng Shui ska speglar inte vara mjölkiga.

  • Sagalin

    Jag tycker det är bra att ha sovrummen samlade. Bra med ett tv-rum där barnen kan sitta. Ska ni ha tv i vardagsrummet med? För det kan vara bra om barnen har kompisar som tittar på tv/spela spel att ha en egen tv.


    Malwa skrev 2007-08-18 09:25:30 följande:
    Trakasserar er lite nu på morgonen, med samma bild som jag la in i gårkväll. Men jag vill så gärna veta vad folk "utifrån" tycker om våran planlösning! snälla var ärliga, tycker ni det är jättefult eller ser konstigt ut så säg det!
  • Sagalin

    Jag har målat tre gånger idag på den hemska röda väggen. Men färgen ser inte likadan ut som jag har runt omkring. Hopppas det räcker att måla en gång till och att jag inte behöver måla om hela rummet.
    Varför skulle karlsloken var tvungen att måla rött på några skåpsluckor i vårt arbetrum? *grrrh*

    Men den blir iallafall finare med vitt!

  • Sagalin

    god morgon!
    Idag ska jag måla klart i vårt arbetsrum.
    Sen ska det vara en loppis ï närheten, tänkte gå på den om inte det spöregna eftersom hela familjen ska med och det är ju inte så kul att åka ut med en snrt 4mån bebis som inte vill ligga i sin vagn när han är vaken och det är ju inte så lätt att ta upp honom om det regna.

    Jag har aldrig varit på loppis bra i secondhandbutiker så det skulle vara skoj, det är väl meningen att man ska pruta på loppis?

    Jag tänkte leta efter sängbord och något bord/byrå till hallen att måla vit. En spegel vore inte fel heller.

  • Sagalin

    Vad kul!


    amanda25 skrev 2007-08-19 01:36:55 följande:
    Hej! Är precis hemkommen från en kräftskiva! Blev där hembjuden till affärsinnehavaren inför öppningen av en affär som bara ska sälja dansk heminredning! Hur glad blir man inte då! Det är en bod som hon har på tomten. Öppnar den 1 September och ligger i Hagaström utanför Gävle. Spännande!!!!!!!!!
  • Sagalin

    enji; ja, det är ju mycket roligare att pynta än att renovera. Vad är det för kök ni ska ha?

  • Sagalin

    Salmiak, lycka till på nya jobbet imorgon!

    There; vad fin sänggavel.

    Enji, låter snyggt, förstår att du längtar.

  • Sagalin

    kolla bloggtråden om det har komit några nya inlägg, länk finns i ts
    Tåfslan å Vifslans mamma skrev 2007-08-19 20:41:45 följande:


    Kikar in i tråden...inget nytt i era läckra bloggar??Förreaten förstår jag mig inte på hur ni får ens till en blogg...har försökt i flera timmar, men näe....får inte ens in en normalstor bild...men nu nöjer jag mig med att kika i andras!
  • Sagalin

    Det är ju aldrig fel att lacka, vad målade du med för vit färg? Vi ska lacka ett soffbord som vi håller på att måla om. vi kommer sitta och äta vid det. Lackfärg är den färg som är tåligast.


    ming skrev 2007-08-19 21:38:37 följande:
    Vet inte om min fråga försvann i mängden, men jag frågar en gång till.Jag har alltså målat om köksbordet till vitt och jag har hört att man kanske borde lacka den så att eventuella märken och hack blir i lacken och inte i färgen, vad tror ni om det?
Svar på tråden Vita hem del 5