Inlägg från: Maddeliix |Visa alla inlägg
  • Maddeliix

    Vad tycker du om rasen pitbull?

    Lola Jämtland skrev 2007-08-21 10:29:10 följande:
    Söt! Här är våran hund. Så här tillbringar han sina dagar....Man får vara slö o trött när man är 14 år.
    haha vilken sweety men vår hund e minst lika trött/slö och han e 2 1/2 år ;)
  • Maddeliix
    BettanB skrev 2007-08-21 10:37:45 följande:
    Maddeliix : Underbar vovve! Sötaste jag sett på länge. Skall definitivt skaffa mig en pitbull (eller amstaff) framöver. Tror dock att mina gamla damer ska få ha mig för sig själva några år till, även om det ju onekligen finns fördelar med att skaffa valp när man har två äldre som kan hjälpa till med uppfostran..Har bekanta som har pitbulls (och nej, mina vänner tillhör inte skaran som skaffat hundarna som "statusprylar") och jag blev blixtförälskad direkt jag träffade dem. Hundarna alltså. Underbara djur; lugna, lydiga och trofasta. Underbara med barnen. I like!
    Tack så mkt, kul att höra :).. där var han dock knappt ett halvår men han e lika gullig nu, bara lite större och tjockare ;).

    aaa dom e underbara :D
  • Maddeliix
    Sicali skrev 2007-08-21 11:54:59 följande:
    På ts låter det som det bara finns två alternativ. Antingen älskar man dem eller också har man bara bildat sni uppfattning från tidningen. Finns det ingen möjlighet att man kan ogilla rasen om man vet mycket om den och upplevt den på riktigt?
    Nej som sagt finns det fyra alternativ att välja på i omröstningen :). det är bara välja.. det står, ursch tycker inte om dom.. om du nu inte gillar dom:)
  • Maddeliix
    LillaLulla skrev 2007-08-22 01:34:53 följande:
    Jag är TRÖTT på tjatet om pitbulls, och jag har numera mer uppfattningar om ägarna till dessa än jag har om själva hundarna. Dvs ägarna är små eldsjälar som envist hävdar att det inte finns något som heter kampraser och att deras pyttiga små älsklingar aldrig skulle ha nån kamp i sig what so ever. TRÖTT!Men hundarna är säkert trevliga, så länge ägarna är smarta nog att inte förneka deras historia och genetiska arv.

    det är ingen som förnekat hundarnas historia men däremot sagt att våra hundar inte LÄNGRE ägs som kamphundar (iaf inte av oss seriösa)..


    en kamphund är nått dom blir och inte föds till, That´s It. är ni såpass trångsynta att ni tror att hundarna fortfarande kampar med varandra (samma sak här, av oss seriösa) så kan vi lika gärna använda hundar som är framavlade (eller snarare upplärda) att valla får som exampel, é det då ingen sällskapshund? eller jakthundar kan man inte ha det som en gosegris hemma? anses det då endast som en jakthund?


    och till er som säger att vi inte skulle skaffat oss en pitbull om det inte vore för statusen och som ni skriver (varför skaffar om då en pitbull), jadu varför skaffar man sig en tax, dobberman, lapphund m.m.? för att man gillar rasen och men det menas men man tycker helt enkelt om rasen, kanske enbart vid utseendet eller åxå deras betende...

  • Maddeliix
    BF 2008 02 23 skrev 2007-08-22 12:17:18 följande:
    Det är precis det dom vill höra, att man skulle vara rädd för dessa små grisar. Dom tror att det är nå sorts "överhundar" dom har. Penisförlängare brukar fenomenet kallas.
    varför skulle vi PB ägare vilja höra att folk e rädda för dom? e du helt ur banan? det är klart som fasiken att vi inte vill.. det är som att ni skulle gå omvägar för att se mig, tex eller min pojkvän eller varför inte min son.. kul verkligen.. snacka om att känna sig hemsk ...
  • Maddeliix
    BF 2008 02 23 skrev 2007-08-22 12:43:07 följande:
    Det finns det många exempel på dom som visst vill. Att så många i den här tråden har ngt emot pit bull-ÄGARNA är inte rent dravel och nonsens, det finns en väl grund för det.
    läs mitt förgående inlägg! så får du svar på din fråga.
  • Maddeliix

    jag kan ju tillägga att i USA används dom som knarkhundar :).. antagligen inte för att dom e sååå störda som ni påstår ;)

  • Maddeliix
    BF 2008 02 23 skrev 2007-08-22 12:51:58 följande:
    Och vad har jag ställt för fråga?
    jag ber om ursäkt, läste fel
  • Maddeliix

    weightpulling har jag faktiskt tänkt och testa men vet inte hur jag ska gå tillväga.. någon?

  • Maddeliix

    Keisha

    vallning av boskap, precis!!!
    men du vet det ee bara lögn ;).. hehe.. *ironi* dom e ju faktiskt bara avlade till att döda dom små oskyldiga människorna och djuren här i världen, så det är bäst att folk passar sig när vi kommer gående ;)

  • Maddeliix

    Keisha

    kan jag alltså låta min hund dra mig i vinter typ i pulka eller nått? :)..

    Joppis

    kan inte "BRA" männsikor få snetändningar då heller eller?
    alltså nu menar jag givetvis inte att hunden ska hugga eller bita ihjäl någon.. om försvara med att det var en snetändning

  • Maddeliix

    en snetänning är i mina ögon att man kanske skäller eller morrar arggresivt mot någon som inte gjort något, som jag skrev innan menar jag inte hugger eller biter ihjäl någon..

  • Maddeliix

    håller starkt med..

    och nej då gäller det inte bara PB

    Häxan Jia skrev 2007-08-23 16:04:58 följande:


    Och där minskade vi genast lämpliga hundar med ca 90%
  • Maddeliix

    jag tror nog han visade hur rädd han var för så gör min ;)


    logg81 skrev 2007-08-23 16:07:29 följande:
    Min Vovve morrade ganska illa emot mej häromdagen när han skulle bada... Jag hade inte gjort mer än att försökt att locka in honom i badrummet... hmm... Fick han en snétändning eller visade han bara hur enormt rädd han var?
  • Maddeliix

    och jag kan ju tillägga innan någon säger nått att nej jag skrattar inte och låter honom gå om han morrar, det har hänt ett fåtalgånger och dom gångerna har han hamnat i duschen fortare än kvickt ;)

  • Maddeliix

    åh jag älskar han cesar :).. han är bara för bäst. ett jäkligt bra program för dom som har fördommar mot PB :)..


    Keisha skrev 2007-08-25 13:23:58 följande:
    En PB är inte en lek hund, dom kan inte leka på samma sätt som en annan, det bara är så.... dom leker hårt, för att det ligger i dom att göra det.....Och jag kan säga av det jag själv upplevt, så är det ALDRIG min PB som börjar ett bråk, hon backar inte men hon startar det inte heller.....som om en hund går på andra sidan gatan, bryr hon sig inte, men börjar den skälla eller visa respektlöshet på ett annat sätt skäller hon tillbaka och kan mycket väl gör anfall.....Och så är det med dom flesta hundar....Alla ni som tror er veta allt.... ett tips kolla på tv4+ på måndagar kl 20:00..... HAN vet vad han pratar om..... (Cesar är grym ) Och tom HAN SÄGER ATT PB ÄR EN BRA FAMILJEHUND......... tror inte dom hade gjort en så stor sak av det hela om det inte hade varit sant..... och han har 13ST tillsammans med 50 andra olika hundar, från chiuauor (eller hur fan det nu stavas) till Gradanoarer..... (hur nu det oxå stavas)..... Undrar hur det kan komma sig.... JO KANSKE FÖR ATT DET FINNS MÄNNISKOR SOM VET HUR MAN FOSTRAR EN HUND!
  • Maddeliix

    känns som denna tråd spårat ut från det den igentligen handlade om. frågan var kort och gott vad man tyckte om hunden och varför.

    men nu diskuteras stamtavlor och vad endel tycker om oss pitbullägare m.m. om ni ska diskutera detta tycker jag allvarligt talat att ni ska göra en tråd för bara det!

Svar på tråden Vad tycker du om rasen pitbull?