Inlägg från: helinerd |Visa alla inlägg
  • helinerd

    Pappaledig Gbg hösten -07

    Tjaba! (Nu är du inte äldst längre, vilket jag kompenserar med mitt ungdomliga språk...)

    34 år gammal bor i jonsered utanför göteborg, har varit f-ledig med Manne, nu 1,5 år, men är för tillfället deltids arbetslös, samt f-ledig på fredagar. Så om jag inte jobbar och därför tvingas ha det kära barnet hemma följer jag gärna med ut, eller in, på en träff.

    När jag var f-ledig träffade jag en pappa via babysimmet som jag umgicks en del med, för man blir ju lätt lappsjuk av att vara hemma hela tiden. Vi köpte bla varsitt årskort till göteborgs museer för ca 100-lappen vilket gjorde att man kunde nyttja dem för förströelse.
    personligen tror jag att manne struntar i vilket , men museer är rätt bra, dels för att vi pappor kan hitta något att titta på, men framförallt för att det ofta är relativt öppna ytor med ömtåliga saker utom räckhåll för de små, så att de kan få springa mer eller mindre fritt.

    Personligen har jag också haft glädje av ett årskort på universeum och det har också intresserat manne. Alla fiskar, fåglar och andra djur fyller honom med häpnad varje gång, så det är ett väldigt tacksamt utflyktsmål.

    En annan bra sak med museer är att de ofta har pentry med micro så man kan värma medhavd mat, barnstolar och förståelse för föräldrar med barn.

    /Markus

  • helinerd

    Hmmm, torsdagar har jag lillkillen på dagis mellan 9 och 14 så det är nog rätt ute, men måndagar och fredagar kan jag.

    Tänkte mig nog ta universeum imorgon fredag (26/10) om det är någon som vill hänga på då?

    Hör av er!

  • helinerd

    12-14 är sovtid för manne så jag brukar göra mina utflykter innan det. Jag är nog där när de öppnar vid 10 isåfall.

Svar på tråden Pappaledig Gbg hösten -07