Inlägg från: Vildblomman |Visa alla inlägg
  • Vildblomman

    ** Pimp My Hyresrätt ** Del 4

    Gör väl ett stort intramp här!

    Vill bli inspirerad utav er som har små badrum... det är dax att pimpa mitt badrum nu...

  • Vildblomman

    Hade min fråga i ikea tråden men fick inget svar så jag provar här.. om ni kan ge mig ett svar...

    Jag behöver erat smakråd just nu angående vilka konsoller jag ska köpa. Vi kommer sätta upp ECO Bloom 4343 som fond och resten av väggarna ska målas vita. Och jag ska sätta på den ena vita väggen hyllor längs taket för mina böcker. Hyllplanet blir TRYGGVE angligen blir de vita. Och hylla kommer sluta mot fond väggen. Så vad tycker ni att det ska vara för konsoller?

    Snygga HÅLL som passar med inredning
    www.ikea.com/se/sv/catalog/products/56702780
    Osynliga VALTER (målas vita)
    www.ikea.com/se/sv/catalog/products/76696009
    Jätte billiga STÖDIS
    www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20100348

    Jag gillar HÅLL mkt men lutar till att gömma böcker uppe genom att montera upp ett skynke. Och då passar det väl bäst med nån av de två undre. STÖDIS är väldigt billiga och syns väll inte lika mkt som VALTER? Nån hjälp av sambon får jag inte han säger bara köpa det du vill ha.

    min vägg är 292 cm lång. det behövs alltså två 119 cm och en 79 som behövs kapas...och där hyllplanena möts måste man ju ha två konsoller... kanske blir bäst med STÖDIS så det inte suns så mkt?

  • Vildblomman

    Vi ska ha 19 cm djupa hyllor. så det bara får plats en bokrad..

    De var fina de du tipsade om.. lite osynliga men fina lixom.. Eftersom hyllan ska vara ovanför dörren i sovrummet så vill jag inte att de ska synas så mkt..

    Får nog ta mig en tankeställare... kasnke ska man matcha hyllan och konsollen som ska vara ovanför sängen med hyllan på väggen fast den inte ska synas....eller nåt..


    Squatinidae skrev 2007-10-08 08:21:20 följande:
    Alltså de där Stödis var ju extremt billiga och absolut inte fula men man kan inte ha särskilt djupa hyllplan. Priset beror ju också på hur många konsoller ni behöver. Jag hade nog tagit de jag tyckt var finast ifall ni ångrar er och vill ha "öppna" hyllor sen igen. Som mellanting till Håll finns på www.biltema.se konsoller i stål (26-med lite snirklar som finns i svarta och vita, de kostar 19.90 för två, vi har dem men de är lite grövre inte lika romantiska som Håll, men så har vi också mörkbetsade hyllplan. De finaste är Håll och de mest osynliga är Stödis tycker jag, så det beror på vilket du är ute efter!
  • Vildblomman

    tror inte att jag såg några bilder förutom arbetsfönstret..?


    Yildiz skrev 2007-10-08 16:36:04 följande:
    Har lyckats få in ynka två bilder hittills för den som vill se Kommer mera när datorn och jag blir vänner igen.
Svar på tråden ** Pimp My Hyresrätt ** Del 4